losteirosss Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2008 bir ayet inecek yine kalbinin tam ortasına öyle apansız öyle kutsal öyle sahibinden satılık veya kiralık odaları kalbin/in bir masal gibi saf sular hep ters akar yerçekimi yanlış uykusuzlara su gibi gelir ya uyku hani aylardan yıllardan yüzyıllardan bir uykusuzluk hali 7 uyurların 8.siyim resmi tarihi unuttum dikey bir sonsuzluk yatay sonlardan doğmaz unutma güzelim masallar hep gayri resmidir anlatan anlatılan karışır,bulanır iç içe geçer ya halkalar bak sana sudaki halkalardan zincir yaptım halk yaptım ama asla devlet yapmadım! bir masal da böyle unutuldu anlatıla anlatıla.... Losteirosss 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 lost ellerine saglık mecaz anlamları cok yerinde ve anlamlı kullanmısın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 eyvallah hoca:) bu arada burdan moderatorlerimize sesleniyorum; lütfen konu başındaki küçük harfleri büyük yapmayınız...benim sözlüğümde anlamları var da:) duyarlılığınız için sağolun şimdiden... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 kulaktan kulaga oyununu hatırladım..ayetten masala,masaldan uykuya,uykudan suya halkalara..., bir masal da böyle unutuldu anlatıla anlatıla.... bu cumle gercekten guzel bır fınal olmus... yolda kıtabının arka kapagından bır alıntı ....Ve onlar için yol, sırf bir yere gitmek üzere aşılan bir mesafe değil, aynı zamanda bir amaç, bir ilkedir... hareketın kendısını kutsallastıranlara tapıyorum cok tşk ler:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 yolda kitabından,hareketinden haberim yoktu doğrusu...ben de yoldakilere selam veriyorum eskiden yazmış olduğum bi mısrayla... durarak geziniyorum gezdiriyorum yolculukları azıcık evsiz azıcık evi sırtında kaplumbağa ve ama çokça da yol savaş yorgunu yollar not:öyküsüne küsen kahramanın şiir/sır olmak isteği'nden alıntı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 sana hedıye edesım geldı ilk fırsatta bulusunca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 mersi şekerim:D düşünmen yeter:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 bir ayet inecek yine kalbinin tam ortasına öyle apansız öyle kutsal öyle sahibinden satılık veya kiralık odaları kalbin/in bir masal gibi saf sular hep ters akar yerçekimi yanlış uykusuzlara su gibi gelir ya uyku hani aylardan yıllardan yüzyıllardan bir uykusuzluk hali 7 uyurların 8.siyim resmi tarihi unuttum dikey bir sonsuzluk yatay sonlardan doğmaz unutma güzelim masallar hep gayri resmidir anlatan anlatılan karışır,bulanır iç içe geçer ya halkalar bak sana sudaki halkalardan zincir yaptım halk yaptım ama asla devlet yapmadım! bir masal da böyle unutuldu anlatıla anlatıla.... Losteirosss yazdıkların arasınnda beni en çok etkileyen oldu diyebilirim. bir masal da böyle unutuldu anlatıla anlatıla.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 bısey degıl benı an dıe geberıoruz burda:D katkısı olur kıtabın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 @serenada @kata youtube kapanmasaydı sana ibrahim erkal'ın canısı adlı epik şarkısını yollardım şu an inan ki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 bıdenem görusurz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 proxy kullanarak yotube'a girebilirsin maksat epik eserlere ulaşmaya destek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 @kata bayss:D benim de çıkmam lazım... @serenada :D:D ne desem bilemiyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.