PrObL3M_CoCuK Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2008 Zaman Kontrolü Chronokinesis zamanı hızlandırmak yada yavaşlatmaktır. Bir gecede romanlar okuyabilir ve oyun ve sportif aktivitelerden daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsin.Hani hızlı haeket ederken çekimler bulanık çıkar ya işte onu anlatmak istiyorum. Chronokinesis zamanı yavaşlatma ve hızlandırma gücünüzdür. Eğer zamanı yavaşlatırsanız diğer insanlar sizi super kahraman gibi görürler çünkü zamanı yavaşlattığınızda o ağır zamanda normal hızınızda olacaksınız ve diğer insanlar sizi çok daha hızlı görecekler ve söylediklerinizi anlayamıyacaklar.Ama her şey yavaş olucak. Eğer zamanı hızlandırırsanız, her şeyi çok hızlı yada yavaş olarak görebileceksiniz. Zamanı yavaşlatmak hızlandırmaktan daha kolaydır. İlk olarak akrep ve yelkovanı olan yani “tik tak” seslerini duyabileceğiniz bir saat alın ve kendinize rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun. Saatin çıkardığı seslerini dinlerken zamanın gerçek olmadığına beyninizi inandırın. Saatten gelen sesleri dinleyin ve zamanın yavaşladığını yada hızlandığını düşünün. Bunu birkaç dakika yapın ve dinleyin, Eğer saatten gelen sesler az aralıklı yada çok aralıklı gelmeye başlamışsa başardınız demektir. Bu çalışma yeterli ve sonuç olarak artık bir saate ihtiyacınız olmayacak. Zamanı Genişletmek İlk Adım İlk olarak bir sarkaç, saat yada eşit aralıklarla ses çıkaran herhangi bir araç gerekli. Rahat oturuş pozisyonuna geç. İkinci Adım Şimdi objenizin yada saatin, Tik, Tak, Tik ,Tak seslerini dinleyin daha sonra sese odaklanın ve Tik Tak seslerinin arasındaki boşluklara odaklanın, Sessizliğin enerjiniz ile karıştığına odaklanın ve insanın zaman tarafından yönetilemeyeceğini düşünün. Zaman insanlar tarafından oluşturulmuş basit bir kavramdır. Üçüncü Adım Şimdi vuruşlar arasındaki boşlukları dinleyin, Ve ölçüsünün azaldığına yani yavaşladığına konsantre olun. Dördüncü Adım Bunu birkaç kez yapın ve daha sonra vuruşların süresini uzatmaya çalışın. Eğer başarılı olursanız bir sarkaç yada saate ihtiyacınız kalmayacak. Çünkü artık zamanı kontrol edebiliyorsunuz. ( cewiridir ) Konu Warsa Özür Dilerm Görmedim Ben Çünkü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FlynObject Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Hey bu iyiymiş umarım işe yarar hala çalışmam gereken bi sınavım var ve ben Gnoxisteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 o zaman anlatayım arabistanda adamın kafasını kılıçla kesmek ıçin hazırlık yapılıyor adamın gözleri kapalı bekliyor cellat boynuna ılık su döküyor adam boynu kesildi zannedip vafat ediyor yani inancın güçü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ire_ire Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Zaman oynanmaması gerkeen bir kavram dikkkat etmek gerkeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Zaman yavaşlamıyor vede hızlanmıyor sadece kendi vucudunuz ruh halinizi yavaşlıyor hızlandırıyorsunuz adapte olmak denilen şey bahsedilen bunun yararı nedir az zamanda bütün elinizdeki işleri halledebilir yada fazlalaştırabilirsiniz yada başka bir deyişle kontrolu kaybedersiniz ve sizin dışınızda gelişen olaylara kayıtsız kalabilirsiniz yapacagınız herşeyi kendi zaman çerçevesinde halledin mutlu olun . Son pişmanlık fayda etmez . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 aslında denediğimde şöyle bi sonuca vardım kı ben heryere gec kalan bı ınsanımdır bu calısmayı yapıp zamanı yawaslattıktan sonra herseyımı toplayıp butun ıslerımı yapıp herseye yatısır oldum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IBRUUM Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Zaman 4.boyut enerjisidir,uzay zaman içinde varolabilir ancak....Zaman uzayın boyutlarında farklı etki ve yansımlara sahip olduğundan,varlıkların ömürleri de uzayın heryerinde değişir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 zaman yorumunuz alıntı gibi geldi dogru ama kendinizden de birşeyler katın mükemmel olur zaten olayı çözmüşsün selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 çeviridir zaten turkceye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Tamam Hizlandirdim Nasil Geri Alicam -------------------- Hem Bu Cevirileri Nerden Aliosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 hiç zamanı kontrol edebilen var mı aranızda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 tam kontrol değil de benim başıma birkaç kez gelen bir olay var, radyoda müzik çalıyor ve gözüm bir yere dalmış giderken müziğin ritmi bir an bana normalden hızlı geldi(bazen yavaş geldiği zamanlar da oldu), ilk aklıma gelen acaba radyoda müziğin hızıyla mı oynuyorlar gibi bir soru geldi, çok hızlı değildi ancak sağlam bir kulağım olduğu için fark edebildiğim bir nüans vardı ortada, sonra da zamanın insan beyniyle bir ilişkisi olduğuna kanaat getirip sorunun beynimde olduğuna karar verdim... çok isterdim zamanı bükebilmeyi ancak yok, uğraşmak lazım, yani başlı başına bir uğraş, sanırım belli bir yaşı geçince kendimi bu işlere verebilirim... bu arada belki sizde de vardır bu şey konuyla ilgisi yok ama çevrede açık bir televizyon varsa bunu duyabiliyorum yani frekans seslerini, televizyon mute de olsa bile açıldığında anlıyorum sanırım yaş ile ilgili yaşlılar duyamıyor babam açıyo televizyonu, tabi 5-10 sn sonra geliyo ya görüntü ee niye açılmadı bu diyor ya açıldı diyorum 5 sn sonra görüntü geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 bu sana her zaman oluomu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 hayır, epeydir olmuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 aRKADAŞ BİLİNÇSİZ OLARAK KENDİNİ HIZLANDIRMIŞ DURUMDA AMA İSTENİRSE YAPILABİLİR. AMA SİZ YİNEDE NORMAL YAŞAMDA HAYATINIZI SÜRDÜRÜN NE ALEMİ VAR KENDİNİZİ YAŞLANDIRMANIN . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 harry arkadasım bak bi sey buldum belki bu sorununu acıklar TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI -------------------------------------------------------------------------------- Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir. 1) Şiddetli baş ağrısına neden olabilir 2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde bir süre kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz 3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler. 4) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir 5) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir. 6) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 evet odamdaki ampulle epey sorunum var, ayrıca eskiden beni çok korkutan bir rüya görüyordum odamın ışığı kendiliğinden açılıyodu, basıyorum kapanmıyordu falan... çok garip şeyler var ya.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 ZamanI yönlendirebilmek çOk güzel olsa gerek bir o kadarda faydalı..Teşekürler Problem cocuk:)Denemeye başlıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
holigan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 ginede emeğine sağlık güzel olmuş bi denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saracen Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Çok güzel paylaşım olmuş.Chorokinesisi daha önce hiç duymamıştım.Zamanı geri yada ileri alma olayına inanmıyorum.Yalnız astral seyahatte profesyonelleşerek akaşik kayıtları müdahale edemeden izleme olayı vardır.Sanırım burda geri yada ileri alma yok hızlandırma ve yavaşlatma var üstelik bu sadece bu gücü yapan kişiye özgü birşey,böyle bir şeyin yapılabilmesi kesinlikle zor gibime geliyor,oldukça da fazla bir bilgi birikimi olması şart................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Arkadaşlar zaman bükmek aşırı tehlikeli bir iştir. Ve ayrıca yılların deneyimini gerektirir. Siz zamanı bükerken sadece kendinizi etkiliyorsunuz fakat sizin astral plandaki yansımanızada etki ediyorsunuz. Paralel evrenlerede etki ediyorsunuz. Bunları bilmeden birşeyler yapmaya çalışmayın lütfen. Benim sadece okumuşluğum var denemedim de görmedimde fakat sadece okuduklarımdan tehlikeli olduğunu biliyorum. sadece bu kouyo yükleni uzmanı olcam derseniz baska tabi. ama Zaman bükme işini hafife almayalım. etki alanımız çok geniş unutmayın .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.