PrObL3M_CoCuK Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2008 bundan önce sadece göz rengi değişimi vermiştim Yarım saatlik bir meditasyon size yeticektir. Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman, enerjinin üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin. Vücudunuzun içinde bir enerji iğnesi oluşturun. Onu çok sivri yapın ve keskin olsun. Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine edin.. Bu iğneye onun görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi söleyiniz/emrediniz bunu bir süre yapınız. Enerjinizi ve düşüncenizi iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin. Enerji iğnesinin açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız, istediğiniz genlere ulaşamazsanız. İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir enerji tanesine dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki etsin. Burdan sonra, uyanabilir ve gününüze normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Ama henüz işiniz bitmedi herhangi bir iş yaparken tüm gün şunu aklınızdan çıkarmayın " Ben ( ne olmak istiyorsanız ) buyum ". Bunu genler gerçekten değişine kadar devam ettirin hatta mükemmellik için nerdeyse tamamen evrimleşene kadar. 1-2 hafta sonra değişimleri görmeye başlayacaksınız ve sonuçları hissedeckisiniz. Bunla lütfen oynamayın genlerinizi yanlış değiştirmek sizin için gerçekten kötü olur. bu arada Gen değiştirme kanıtlanmış bir yetenektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carpediembaby Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 kim kanıtlamış kaynak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 inanmıyomusunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Kanıtı boşver zaten inanmadığın sürece bir etkisini göremezsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 bende konuyu oraya getırıp onu demeq ıstemıstım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 İnanmak gerçekten önemli!!İçinde şüphe bulunmaması gerekiyor..Peki bir sorum olucak...Bu yöntemden hangi durumlarda faydalanabiliriz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carpediembaby Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 inanmıyomusunuz Denedim 2 gündür gözümde sarı halkalar oluştu yeşil yapmaya çalıştım ben ilginç oluyor yani bi takım değişiklikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 bedeninde değiştirmek ıstedıgın heryerden kullanabılırsın gercı bu yöntemler sadece yol göstermek için deniyebilirsiniz basarısız olursanız kendi yöntemlerinizi kullanmanız daha sağlıklı olur aslında benim size önereceğim şey bu verilen teknıklerı kullanarak vucudunuzu alıstırmanız vucudunuz alıstıktan sonra ıstersenız kendı teknıgınıze gecebılırsınız bu teknık konusu hakkında Göz Rengi Değiştirme adlı konunun içinde ufak caplı acılmıstı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Evet bu çok doğru hatta kanser hastaları bunu daha farklı bir yolla yapıyorlar yani onlar kanserli hücrelerinin iyileştiğini imgeleyip kendilerini kanserden kurtarıyorlar bu çok doğru evt düzenli yapıldığında etki edeceğine inanıyorum. -------------------- Ben bunu denemeye başlayacağım ve sonuçları size bildireceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Denedim 2 gündür gözümde sarı halkalar oluştu yeşil yapmaya çalıştım ben ilginç oluyor yani bi takım değişiklikler arkadaş konuyu açalı bir gün oldu, nasıl iki gündür deniyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 bence "kim kaıtlamış" diyen arkadaşa kanıt sunmalısınız sevgili problem_çocuk. şayet inanmayan birine "kanıtlanmıştır" demen için kanıtınıda yanında sunmalısın. çünkü bazı insanlar güzel/iyi şeylere inanmakta zorlanırlar. ayrıca kanıt isterler çünkü bulamayacağınızı düşünürler. ayrıca kanıt isterler ki, kendileri bu bilginin/uygulamanın "a"sıyla ilgili tek bir araştırma yapmazlar. hazır yiyicidirler yani.... sonra da samimi görünmeye çalışırlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 kanıt istemek en doğal hakkıdır. Buraya konu açan herkesin gerçekten paranormal deneyim yaşadığını varsayamayız. Gördükten sonra araştırır , araştırmaz kendi bileceği iştir. Önemli olan bu arkadaşın yaptığını iddaa ettiği biokinezi örneğini videoda görebilirmiyiz göremezmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steven08123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 bende konuyu oraya getırıp onu demeq ıstemıstım peki dostum bişeyi merak ediyorum diyelim biz bazı genlerimizi değiştirdik bizim çocuklarımızdamı o özelliklere sahip olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrObL3M_CoCuK Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 hayır cocuk olusmadan once genlerın ne durumdaysa cocukta o genlere sahıp olabılır yane cocuk yaparken gozlerın kırmızı tarzı bısıse bılemem tabe :D ama sac rengı ten rengı konusunda dedıgım gbı cocuk olusmadan once biokinezi ile genlerini değiştirmediysen kendi genlerın gecer cocuga değiştirmissen değiştirdiğin genler gecer -------------------- ayrıca ben bu teknıgı kullanmadım kullanamdıgım ıcınde bı kanıt gosteremem ancak yapanlar varsa paylassınlar tabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 eğer youtube açılmışsa belki orada vardır haa bu arada paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Gerçektir ve bu dediğinizi herkes yapamaz. Niye; 8. aşamaya ulaşmış olması gerekir. boşu boşuna uğraşmasın arkadaşlar, hücrelerle ve genlerle temas diğer aşamalar tamamlanmadan ASLA gerçekleşmez. Dıştaki kapılar açılmadan, içtekini açmaya çalışmak gibi bir şey olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Problem Cocuk Hep Arkandayim Bende çok ""ben"" Denilen Lekeler Ve Gunes Yanikleri Var Onlari Gidermeye Calisiom Ve Inaniyom Sizi Temin Edrimki Yakinda Hiç Benim Kalmiyacak Yine Coksaol Prblm Cocuk Tşkkrlr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandriacess Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 yapıpta başarılı olan kardeşler paylaşırlarsa çok minnettar olucam .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hierapolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 ustası nasıl olunuyo ki bunun ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2008 ben şöyle düşünüyorum kendimi hastahanede olarak düşünüyorum çağın teknolojisi göz rengini değiştirebilir olmuştur.bir iğne ile bu başarılabilmektedir.yapılan iğne istenilen göz rengine göre değişmektedir yani mavi ise mavi renkte iğne yapılmaktadır.yapılan iğneyle kendi istediğim göz rengi olan yeşil renkli sıvı kan yoluyla göz genlerinin oraya kadar ilerliyor ve sonunda göz genlerine geliyor(gen ise dna modeli olarak görüyorum sarmal yapıda)yeşil sıvının gelmesiyle dna modeli bi mekanizma gibi yer değiştiriyor o ona ekleniyor başkası başkasına yeşil gen elde ediliyor böyle yapsam işe yara mı ben bu iğnenin açtığı delikleri kapatma olaynı anlayamadım ben enerji iğnesini vücuduma gönderdiğimm zaman delik kalmıyor:D bilen varsa bu olayı anlatabilirmi? yada kendine has bi teknik geliştiren varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 ben şöyle düşünüyorum kendimi hastahanede olarak düşünüyorum çağın teknolojisi göz rengini değiştirebilir olmuştur.bir iğne ile bu başarılabilmektedir.yapılan iğne istenilen göz rengine göre değişmektedir yani mavi ise mavi renkte iğne yapılmaktadır.yapılan iğneyle kendi istediğim göz rengi olan yeşil renkli sıvı kan yoluyla göz genlerinin oraya kadar ilerliyor ve sonunda göz genlerine geliyor(gen ise dna modeli olarak görüyorum sarmal yapıda)yeşil sıvının gelmesiyle dna modeli bi mekanizma gibi yer değiştiriyor o ona ekleniyor başkası başkasına yeşil gen elde ediliyor böyle yapsam işe yara mı ben bu iğnenin açtığı delikleri kapatma olaynı anlayamadım ben enerji iğnesini vücuduma gönderdiğimm zaman delik kalmıyor:D bilen varsa bu olayı anlatabilirmi? yada kendine has bi teknik geliştiren varmı? güzel bir metod herhalde bir zarar görmezsin ama tehlikeli olduğundan kesin birşey demiyorum bu benim düşüncem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 ben burdaki tehlikeyi hala anlamış değilim:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 yanlışıkla tüm vücüdunu benler sardığını düşünsene belki abartılı oldu ama bunun gibi şeyler herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 yanlış geni mi değiştirmekten bahsediyorsun zaten doğru genin nerede olduğunu bilmiyoruz imgeliyoruz ve onu değiştiriyoruz teklikesi yok bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2008 bitane genini degistirirsen sonuc sakatlık felc yada benzer bi hastalık olacaktır.oyuzden radyasyona x ısınlarına maruz kalanlar garip varliklar oluyolar . gen degistirme kanıtlanmıs bi yetenek falan degildir. bizler bu tur seylerle ugrasırken sadece oldugunu dusunuruz . kimsenin göz rengi degismez. telkinlerle degistigini sanar .ve etrafındakilerede telkinle bunu anlatır . hic tanıdık olmayan birine gozum ne renk deyin dogal olanı soyleyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.