blueboy Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2008 arkadaşlar bişey soracağım...? son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım. mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm bu ne olabilir bi fikriniz var mı...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Gözünde bir problem olabilir belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Gözünde bir problem olabilir belki. ßilmem ki... aura'yla bi alakası olabilir mi acaba dedim ama cansız varlıkların renkleri de değişiyo...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 aura ile ilgisi hakkında bir fikrim yok ama basit düşünmek gerekirse göz yorgunluğu stres vs. sebebleri olabilir..Yada daha ciddi bir nedeni vardır..Kendi değimimle bende bazen havada uçuşan gaz'ların dansını izliyebiliyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paranormal bir olaya yormaya gerek yok. Yorgunluk, stres ve biraz da psikoloji. Çok fazla düşünmeye, kafaya takmaya gerek yok bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba? Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
depth Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz. Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz.. sağlıklı kalın. Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun. -------------------- Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar.. Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz. ruhunuz hür olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz. Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz.. sağlıklı kalın. Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun. -------------------- Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz. ruhunuz hür olsun.. tabiyki.. Tanecikler dans ediyor gibiydi..Hani maddenin hallerinden dolayı en düzensiz hal gaz halidir ya düzensizdiler mükemmel bir işleyiş içinde birbirlerinin etrafında dönüyorlardı.Kelimelerle ifade edemedim sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde:D Bir orada parlıyor bir burada:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 gordugunuz ufak yuvarlak dairecikleri her insan gozunde gorulebilir:) hatta gunes altında birisinin gozun icine dikkatli bakılırsa o beyazlık icinde bile oynadıgını gorebilirsiniz:) o normal bisey yani oynayan halkalar gormek onun dısında renk olayıda aura gibi geldi bana ama konuda bilgim yok bendede oluyodu bi zamanlar hatta renkten sonra bi iki snyelikte olsa dunyadan kopuyo gibi oluodum sonrasında ise siddetli bi basagrısı kalıodu ama uzun zamandır gormuorum gormekte istemiorum acıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salyangoz Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 gordugunuz ufak yuvarlak dairecikleri her insan gozunde gorulebilir:) hatta gunes altında birisinin gozun icine dikkatli bakılırsa o beyazlık icinde bile oynadıgını gorebilirsiniz:) o normal bisey yani oynayan halkalar gormek onun dısında renk olayıda aura gibi geldi bana ama konuda bilgim yok bendede oluyodu bi zamanlar hatta renkten sonra bi iki snyelikte olsa dunyadan kopuyo gibi oluodum sonrasında ise siddetli bi basagrısı kalıodu ama uzun zamandır gormuorum gormekte istemiorum acıkcası seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lavinya Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al... Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı.. ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 havada renkli benekler görüyorum ben de ara sıra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jezebeth Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı.. ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.. Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 haklısınız sanırım zon zamanlarda stresliyim ve yorgunum da...bu yüzden galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 mavi çocukk tansiyonun düşmüştür senin ondandır o:D Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde:D Bir orada parlıyor bir burada:D Evet ben hep görürüm bunları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti. Bu bi göz bozuklğuymuş.Doktora gitmenizi öneririm:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 göz bozukluğu adı altında başlayan, göz tansiyonu ile alakadar olan bir durum fakat asıl sebebi auradır, aynaya bakınca kendinde ışık görüyor musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cerno Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 arkadaşlar bişey soracağım...? son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım. mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm bu ne olabilir bi fikriniz var mı...? bir ara bana da olmuştu sanırım sebebi bilgisayar ekranı ve televizyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 arkadasa stresten flnda olmuş olabilir tabi. ancak bazı insanlar insanları ve nesneleri renkrenk görebilirler. bu kişilerin enerjileriyle ilgilidir.ve nesnelerde gördükleri renklerde kişilerin nesnelerle iletişiminden kaynaklı olmalı diye yorum götürebilir. ewt ışık herkesin gözüne renk oyunları yapar. ama havada ucusan gazları başkaları göremiyorken siz görüyorsanız nedenini araştırmalısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 HİÇ BİR FİKRİM YOK AM AURA OLABİLİR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heramael Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 zten bunlar blimsel olarak kantlanmş ışıın yaratttıı şeler.bende bi anda kafamı çewirdiimde yada ani hareket yaptıımda baktıım nesnenin üzernde renkli ışık oynmlarııı olr buda o tarz brşey sanırım uykusuzluktan yada yorulmaktan kaynaklanmış olabilr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cassandra_black Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Bence empath olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar.. Kan şekerinin düşmesinden kaynaklanıyor olabilir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.