mysteriouslady Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/9877/dokunmajv51tn5bp3pz2.jpg Peki Ya Siz? Hiç Bu Kadar Sevdiniz mi? 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Muhteşem . Sevgi buyuk birşey Ve kutsal kolay olmayan ama insanların agzında sakız olan birşey . sEVGİYİ evet yaşadım ama sanırsam bu kadar degil . veya ben yaşadıgımı sandım kim bilir belkide yaşamışımdır . İnsanların basit dedikleri bende çok zor oluyor paylaşım için sagol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 muhteşem bu hayatta yaşamak için bi güzel heyecan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 inanılmaz ve duygulandırıcı bi oly... çok süper olmuş böyle bi konu açtığın için çok thnxx... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Teşekkürler yorumlarınız için kesinlikle ibret alınması gereken bir olay.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozurfaturizm Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 aman, o ne öyle.... hiç sevmedim artı begenmedim falan.... ben paraya bakarım abi.. gerçek olan tek para gerisi hava civa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paranın ulaşamadığı yerler de vardır:D böyle bir reklam vardı neyse...Lanet olsun paraya,,,En büyük sevgi para=sahte mutluluk,,,ki bu insanların kendini avutma ve kandırma tarzlarından biri olsa gerek,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 sevgi ne kadar mükemmel birşey.herkes anlayamaz malesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2008 coook guzelmıs ya ,bız de evde bırbırımızı yıyek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
s3pd0x Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Görüntü Çok güzel; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 İnanılmaz, çok duygulandım, muhteşem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Ay harika birşey ya. Dilerim herkes hayatındaki herkese hakettiği sevgiyi verir. Aynı bu ikizler gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Ailem bana çok sırnaşıksın diyor ama umrumda değil:D Yanımdayken doya doya sarılacağım,öpeceğim tabii kurban olurum onlara ya ...Bırakır mıyım ben hiç onları?Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa :=)Olur da ama çıkarlar ön plana geçtikçe zor gibi sanki...Herkes birşeyler yetiştirme gayesinde sevilenler bu arada paspasaltı tabiri caizse...Hep yarınlara kalıyor sevgi sözcükleri...Olmasın !!!Hayat arkası yarınlara bırakılacak kadar uzun değil...Sevgiler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.