Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2006 aşağıdaki kartı tuşlayarak,linke ulaşabilirsiniz.. bu linkte karşınıza çeşitli kartlar çıkacak. bunlardan birini aklınız ile seçin ve heman altındaki CLICK HERE yazan yeri tuşlayın.. sonrasında göreceksinizki,tuttuğunuz o kart çıkan kartların arasında yok.. mantığına güvenen arkadaşları bu oyunun hilesini çözmeye davet ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 evet aynen aklımda tuttuğum kart çıkan kartlar arasında yok ama mantığını anlamış değilim pretty cool eh diyo başka bişey demiyo pek çözemedim bu mantığı ben ama yaaaaaa..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 ne var bunda ya cok kolay önceki olanlardan hiç biri sonrakilerde yok.. cok zekiyim dime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 ama özellikle seçtiğin kart sonrakiler arasında yok ben bunun nedenini bulmanızı istemiştim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 ya bütün kartları deiştiriolar işte daha ne:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Evet eftalya bütün kartlar değişiyor hangisini secersen seç. orda olmaz değilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 sen seçmeden önce 6 kart.seçtikten sonra 5 kart olmuyormu. yada seçtiğin kağıt hangi harf oluyor önce ona bir bak.sonraki aşamada o harfi görebiliyormusun bak ve bana cevap ver pls.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 tamam eftalya sen secıosun 6 kartdan snra o 6 kartla alakası olmayan bi 5li çıkarıo dolayısıyla ne secersen sec o 5 linin arasında olmuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Tamam eftalya 5 karta düşüyor ama önce cıkan 6 kartın hiç biri sonraki 5 kartta yokki onu diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 offfffffff,renk olarak yok tamam ama ben de diyorumki,seçtiğin kart rakam olarakta yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 tamam eftalya dogru sölüosun sen diosan öyledir..:)töbe töbe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 tamam eftalya sen secıosun 6 kartdan snra o 6 kartla alakası olmayan bi 5li çıkarıo dolayısıyla ne secersen sec o 5 linin arasında olmuo yahu beni ısrarla anlamıyorsunuz.. tamam renk olarakta tutmuyor ama peki o beşlinin arasındaki rakamlar renkleri farklı olsada tutuyor.ama sizin tuttuğunuz rakamın ne rengi nede kendi yok ortada..ınguuuuuuuaaaaaa:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 eee aklımdan tuttuğum kart butonu tıklayınca yıne çıktı.bunun farklı versiyonlarına rastlamıştım ordada hepsi değişiodu ama bunda tuttuğum kart hariç hepsi değişti o kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 sen sabır ver yarebbüüüüüüüüüüüüüüüüüü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 hehehe ne sacma sey bu be.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Link kırık bi bak istersen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Bişi yok linkte bolsoru. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 linkte bi sorun yok dimi bende açmadı ?__ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 yok ben açtım link saglam ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 sadece benim tuttuğum diil hepsi deişio ki valla on defa yaptım:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 bn bi açabilsem bakcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2007 ehuehuehehe:D Çok saçma sapan bişey bu bea!!! Kimi kandırıyolar allaaasen?!?! Bi de utanmadan sonunda "Pretty cool, eh? :)" diyo:punish2: Delüzekalılar:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sogukates Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 bişe anladıysam arap olayım çok saçma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maviejder Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Kartların Hepsini Değiştiriyor.Kalplileri,Karoya Filan İşte.İlk Bakışta Anladım İşte.Bunda Anlaşılmayacak Ne Var???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 yahu gelin bende yaayım size gözlerinizle seçin ben hemen bulayım olmadı aklınızla seçin fark etmez ben bunun yöntemini biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.