Guest DeLioLuoRuM Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2008 Sınırsız maceranın anahtarı! Jonathan Tweet, Monte Cook ve Skip Williams' tan; İşte size rol yapma oyuncularının vazgeçilmez kitabı. Oyuncunun Elkitabı Zindanlar ve Ejderhalar oyununa başlamanız için gerekli herşeyi içeriyor. Bu kitabı alın ve Z&E oyununu dünyanın en popüler fantazi rol yapma oyunu yapan milyonlarca oyuncu arasına katılın. (kitabın arka kapagından) İçindekiler; Karakter yaratma temelleri Özellikler Irklar Sınıflar Yetenekler Marifetler Tanıtımlar Alet-edevat Dövüş Serüven Büyü Büyüler Ek: Genel Noktalar ve Sözlük Karakter kağıdı örneği İçerisinde oyun oynarken yararlanabiliceğiniz sayısız kaynak olan güzel bir kitap. Alıcaksanız Ciltli olan kitabı alın derim, görüntüsü çok hoş. Arkasında oyuncuların yararlanacagı boş bir karakter kağıdı örneği bulunuyor. Fotokopi yardımı ilebunları çoğaltabilirsiniz. Oyuna giriş için karakter yapımı, skill ve stat dağılımı. Yetenekler, ırklar, sınıflar, meslekler ayrıntılı bir şekilde açıklanmış. Hangi sınıfın hangi tür silahları kullanabileceği, oyunun nasıl ilerleyeceği, hangi tarz zırh giyebileceği belirlenmiş. Belirli kurallar hazırlanmış. Kısacası rople play severlerin beğeneceği (zaten beğendiği) süper bir kaynak. Her rol play oynamayı seven insanın kütüphanesinde bulunması gereken bir kitap. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozurfaturizm Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 okudum, sevmedim. nasıl oyuncu olurum söylemiyo bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 dostum e book olarak bulmamız mümkün mü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 konuyu açan misafir cevap veren tek kişi de yasaklı,kendi imkanlarını kullan,googled:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.