akrep_ve_su Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2008 Gnoxis'de mevcut profil ve gönderilmiş mesajların içeriğini koruyarak yeni bir kullanıcı adı talebinde bulunulması söz konusu olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonspell Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 bildiği kadarıyla teknik olarak bu mümkün ancak site yönetimi buna nasıl bakıyor bilmiyorum adminlerle bağlantıya geçersen sana yardımcı olacaklarına eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Evet, konuyu açmamın nedeni de bunun hem teknik hem de site kuralları açısından uygun olup olmadığını öğrenmek. Herhangi bir yöneticiden gelecek yanıta göre hareket edeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2008 Teknik olarak mümkün ama tercih ettiğimiz bir yöntem değil çünkü insanlar birbirlerini nicklerinden tanıyorlar ve değiştirildiği zaman bu problem oluyor. Nick değişikliği ile ilgili ayrıca sistemde ufak bir değişiklik yapmam gerekiyor ve final dönemi olduğu için buna zaman bulamıyorum ama bazı arkadaşlara sözüm var zaten bu değişiklikleri çok abartmadan yapacağım. Ama öncelikle kullanmak istediğiniz nickten emin olun sonra sistem hazır olduğunda yine buradan haber veririm dileyen arkadaşlar mesaj atarak diledikleri nickleri eğer boşsa alabilirler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Hea evet bana sözünüz var haaa ona göre:D:D Geceyuruyen olucaktı bu anı 4 gözle bekliycem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Sistem hazırdır nickini değiştirmek isteyen şimdi söylesin veya sonsuza kadar sussun isteklerinizi özel mesaj ile gönderiniz içinde türkçe karakter ve boşluk olmasın _ kullanabilirsiniz ve boşta olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zkaty Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Karakam olan kullanıcı adım Zkaty olarak değiştirilmiştir. Haber vereyim dedim. Ve Mescalin'e teşekkürler. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 sevgili mescalin ben sadece furberia olsun istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Mümkünse nick imin qoLqe OLARAK DEĞİŞMESİNİ İSTİORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 bende SleepingSun yapmak istiorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Ben de değiştirmek istiyorum. Özel mesajla göndereceğim de, sanırım aktif değil moderatörler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Şiddetle nick değişikliği istiyoruz da, taleplere cevap yok malesef. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 nick değiştirip napıcaksınız ya böyle de karizmatiksiniz boşverin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Beyonce' un bir dönem fırtınalar estiren malum şarkısından etkilenmiş bir ergen olarak artık bende değiştirmek istiyorum, mümkün müdür ki acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Şayet mümkünse yürürlüğe kısa süreliğine de olsa sokulmasını ben de istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 eskisi gibi bir haftalık ,üç günlük olmadı bir günlük bir değişim günü olsa çok memnun oluruz sayın site yönetimi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Mescalin'in açıklaması hala geçerli. Çok kritik bir sebep olmadığı sürece nick değişimine sıcak bakmıyoruz. Bu isteklerin sonu yok çünkü. Forum içi stabil olmalı, o kimdi bu kimdi olayları söz konusu. Burada dileyenlerin dşında bir o kadar da özel mesajlardan boogeeye veya bana nick değişimi talebi geliyor. Nick alırken iyice düşünerek almak gerektiğinin herkes farkında sanırım. O yüzden sürekli bir değişim söz konusu olmayacaktır. Yine de belki bir kereliğine toplu bir değişim günü yapabiliriz, bu konuyu yönetimle konuşacağız. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 En azından bir kereliğine olsun böyle bir hak tanınması herkes için güzel olacaktır, eminim. Fakat bu uygulamadan sonrasında gelebilecek -ki gelecek talepleri engellemek için de öncesinde sıkı bir algı rejimi yapmak gerekecektir. Uygulama öncesi kararlaştırılan tarih hakkında tüm site kullanıcılarını bilgilendirmeye yönelik bir duyuru ve "ama ben bilmiyordum" vaziyetinin önüne geçilmesi için de bu bildiriyi duyanların duymayanlara duyurması halinde gayet olumlu bir sonuç alınabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Bir seferliğine böyle bir hak olmalı bence. Ama üye için bir seferliğine, sitede tek seferlik genel bir nick değişim günü yoğunluk yaratmaz mı? Üye için tek seferlik hak olmalı diyorum çünkü bazen insan bir foruma üye olurken nasılsa yazmam takip edeyim yeter diyerek üye oluyor, sonra forum ortamı sarıyor. İsmini de öylesine seçtiyse ya da sıkıntılı bir isimse değiştirmek isteyebilir. Ben memnunum tabi orası ayrı Yeni kayıt olacaklara veya nick değiştirmek isteyenlere tavsiyem; yabancı insan ismi seçin, fantastik bir isim olabilir, fazla bilinmeyen bir dile ait olabilir. Fantasy name generators diye bir site var, acayip isimler bulabilirsiniz, çoğu uydurma zaten ama güzel olan da o. Hem sadece size ait olur hem de sıkılmazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpotaker Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Bana yardımcı olamadınız. Sevgiler:))Sistem hazırdır nickini değiştirmek isteyen şimdi söylesin veya sonsuza kadar sussun isteklerinizi özel mesaj ile gönderiniz içinde türkçe karakter ve boşluk olmasın _ kullanabilirsiniz ve boşta olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Mescalin'in açıklaması hala geçerli. Çok kritik bir sebep olmadığı sürece nick değişimine sıcak bakmıyoruz. Bu isteklerin sonu yok çünkü. Forum içi stabil olmalı, o kimdi bu kimdi olayları söz konusu. Burada dileyenlerin dşında bir o kadar da özel mesajlardan boogeeye veya bana nick değişimi talebi geliyor. Nick alırken iyice düşünerek almak gerektiğinin herkes farkında sanırım. O yüzden sürekli bir değişim söz konusu olmayacaktır. Yine de belki bir kereliğine toplu bir değişim günü yapabiliriz, bu konuyu yönetimle konuşacağız. Değişikliğin ardından, bir kaç günlüğüne ve ya haftalığına değiştirilmiş nickin altında, parantez içinde eski nick görünürse, o zaman o kimdi?- sen kimsin? gibi sorunların önüne geçilebilir bence. Yani yapılabilir mi bilmiyorum ama fikir işte.. Şahsen ben nickimden memnunum zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Aslında ben de şu aradaki "h" harfinden kurtulmak istiyorum. Çok ergen duruyor, zamanında koymuşuz onu oraya, yapışıp kalmış. düz "palyaco" olsun çok isterdim. : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Mescalin'in açıklaması hala geçerli. Çok kritik bir sebep olmadığı sürece nick değişimine sıcak bakmıyoruz. Bu isteklerin sonu yok çünkü. Forum içi stabil olmalı, o kimdi bu kimdi olayları söz konusu. Burada dileyenlerin dşında bir o kadar da özel mesajlardan boogeeye veya bana nick değişimi talebi geliyor. Nick alırken iyice düşünerek almak gerektiğinin herkes farkında sanırım. O yüzden sürekli bir değişim söz konusu olmayacaktır. Yine de belki bir kereliğine toplu bir değişim günü yapabiliriz, bu konuyu yönetimle konuşacağız. Bu açıklama da hala geçerli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 ismim akagna olabilir mi küçük şekilde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2020 Merhabalar! kullanıcı adı değiştirme sekmesi sitede yok mu ? Bir türlü değiştirmek istediğim kullanıcı adımı değiştiremedim. Bunun için de konu başlığı açmak istemedim. Moderatörler yardımcı olur umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.