Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2006 benim edebi metinler öğretmenimin bi tiki vardı mesela bana bişey söylerken koridora bakardıyere bakarak konusurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 bi derste mantık hocam bi önerme örneği vermişti.anasınınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn butun sınıf nefesini tutup ne diycek die bekledik gelen cümle kardeşi oldu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 biyoloji dersinde kudurup hocayi delirtmistik kadin sinirden cileden cikti dogal olarak o sinirle birden sinifa donup "adam olmiycaksiniz siz hic bi degisiklik yok ayni has ayni tamam" demisti e bunu duyan sinif populasyonu olarak kudurmaktan sonra bayilma fazina gectik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 benım edebıyat hocamda sureklı oglum dıcegıne oglüm derdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sentenced Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2007 benim ingilizce hocam vardı adam sınıfa girerdi hiç bakmaz bize otur... tahtada bi soru ya kaldırır birini yapamayınca ''otur köpek otur'' ee bide cep telefonu çaldığında sınıf başkanı mehtaba seslenmesi var ''mehtap kızım konuşanları yaz gelince entari giydiricem'' ve bu olayı biz lisedeyken yaşadık tahtaya yazılıyordu milelt ya ama hiç entari giyen olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaaT Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Almanca hocamız bana seni duvara yapıştırırım demişti:Den arka köşede oturmam ve sürekli gülmem sebebi ile:s halende kullanıo bu kelimeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mida Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Bizim Tarihçimizde biriyle konuşurken tavana bakıyo Edebiyatçımızda sınav olurken kendi kendine konuşuyor:d Matematik hocası Aletli Jimnastik diye bi cümle kullanmıştı sınıf yerde tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Okuldaki fizik hocamız "Anlayanlar anlamayanlara parmak kaldırsın" demişti. Kopmuştuk haliyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 -sen arkadaki ne sırıtıyosun söyle biz de gülelim -sınırlandırmayın beni ( sinirlendirmeyin diyor ) -evladım evladım terbiyesiz evladım -sarılsaydınız çocuuum ( sırada samimi oturan kız ve erkek öğrenciye ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahgemi Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 matematik hocam vardı ibrahim soyadını unuttum titrerdi tahtaya bişeyler yazdıında konuşurdum dönerdi uyarırdı devam ederdim gel lan ceketimi giydirirdi gel yamacıma gömleği sonuna kdr ilkler gravatı düzeltir ceketi dümeler bi osmanlı yapıştırıdı tabe ben pert olurdum gözümde şimşek çakardı git otur şimdi derdi bnde basar giderdim sınıftan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Geometri Ögretmenim bi espri yapmıstı hic unutmam o an cok komık olmustu.... Sınıfta yogun espri ortamı vardı herkes espri yapıodu bazıları guzel bazıları ıgrenc.. Hocamız sınırlendı madem herkes bı esprı yapıo bı tanede ben yapıcam dedı.. -Büdüyü Gördünmü? -Hangi Büdü_ -İyyakenabüdü.... ne dense boyle spriler beni benden alır.. Örnek.. -Hasanın Selamı var.. -Hangi Hasan? -Sana B*san ---- -Dayim aradı la. -Hangi Dayım? -Can Klot Van Daym :D Gibi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Mehmet isimli edebiyat hocamızın dersinde.. Mehmet Hoca: mesela romanın konusu ''Ahmet'le Mehmet'in yasak aşkı olsun'' Sınıf: hahahahaa.. hocam gerçekten de yasak aşkmış yani.. Mehmet Hoca: hehehe 5 dk sonra olay unutulur.. Sınıftan bir kız: aaa hocaaaaaam bi dk ya sizin adınız da mehmeeeeet Sınıf: hahahahaha Mehmet hoca: keeeeeeees!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 matematik hocası hiç matematikten anlamayan öğrenciyi kaldırırdı oğlum kaç etti omuz çekerek bilmem dedi şamar yerdi tembel diyerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 bizim coğrafya hocamız keldi lisedeki . coğrafyadada kelkit diye bir bölge var ona uydurup dalga geçerdik hocayla hoca mesela kalk menderes ovasını anlat derdi biz hocam kelkite çalıştık derdik.hocada olum o konuyu geçeli bir ay oluyo diyip bağırırdı =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.