Jump to content

Üstümdeki Üyeyi Seviyorum Çünkü:

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

üstümdekini seviyorum çünkü benim sevdiğim biri....:D white karıştı ama onu da komik old için seviyorum...:D

Yanıtlama zamanı:

En son kim kimi niye sewmiş pek anlamadım ama ben hepinizi sewiom bi nedeni olması içinde uuraşmıom:)Sewgi anlaşmak değildir nedensiz de sewilir demişler yaw:)

Yanıtlama zamanı:

hayat sevince güzel sevince tatlı günler bi kuşu kelebeği bi taşı sevin yeter...

ne alaka bilmiom ama bole bısı yasasım geldı bunuda nerden hatırlıorum onu bıle bılmıorum:D:D bende hepınızı sevıorum....white seni seviorum cunku asil bi ruhun olduguna ınanıoyurm..

Yanıtlama zamanı:

seviyorum çünkü seviyorum işte alla alla sebep neymiş ben seni sebepsiz sevdim vhercle bak şiir gibi oldu:D

Yanıtlama zamanı:

seviyom sivri dilini doğruları sölemek için kullandığını biliomda ondan bu whitepowerinki nora araya girdi

nora senide seviyom bu sitede en ii tanıdığım ve beni en ii tanıyanlardan biri olduğunu bildiğim için

Yanıtlama zamanı:

hepinizi çooooooooook seviyorum nedensiz sebepsiz koşulsuz:) hepiniz benim canım arkadaşlarım oluverdiniz bi anda

Yanıtlama zamanı:

bizde senii cansuu....( böle bi şarkımı vardı melodisi aklımda '' bende seni sevgiliim die:D sacmalıorum of''

Yanıtlama zamanı:

aboooo sitemiz üyeleri arasında ki sevgi ne kadar da yoğunmuş...:D:D hepinizi seviyorum canlarım benim....:D (ben cidden fazla duygusallaştım)

Yanıtlama zamanı:

nora senı nora oldugun ıcn sevıorum:D

--------------------

bi anda sevgı yumagı oluverdık why be gnosisime bak:D ((şimdi nerden senın gnosısın oluyo dıe bırı cıkarsa şaşmayın:D))

Yanıtlama zamanı:

naptınız siz yaw canlarımmm gözlerim doldu :D

allahtan üstündeki üyeyi yazdık ha :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...