Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2006 evet üstümdeki üyeyi seviyorum çünkü... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 çünkü o bir evanescence fanııı!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 üstüdeki üyeyi seviyorum çünkü ii biri olduğunu düşünüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 üstümdekini seviyorum iyi birisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 çünkü saygım var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 seviyorum çünkü komik bi üye yaw güldürüyo beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Seviom kan revan içinde çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 üstümdekini seviyorum çünkü benim sevdiğim biri.... white karıştı ama onu da komik old için seviyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 seviyorum ama nedenini bilmiyorum içimden geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 En son kim kimi niye sewmiş pek anlamadım ama ben hepinizi sewiom bi nedeni olması içinde uuraşmıom:)Sewgi anlaşmak değildir nedensiz de sewilir demişler yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 hayat sevince güzel sevince tatlı günler bi kuşu kelebeği bi taşı sevin yeter... ne alaka bilmiom ama bole bısı yasasım geldı bunuda nerden hatırlıorum onu bıle bılmıorum:D:D bende hepınızı sevıorum....white seni seviorum cunku asil bi ruhun olduguna ınanıoyurm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 seni seviyorum flames sen olduğun için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 ayy o benim canım arkadaşım olduğu için... (fazla duygusallaştım yaw ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 seviyorum çünkü seviyorum işte alla alla sebep neymiş ben seni sebepsiz sevdim vhercle bak şiir gibi oldu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Sewiom...Çünküüü...Size neee beee:)Sewioz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Çatıyorum çatıyorum kızmıyo...onun için:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 seviyom sivri dilini doğruları sölemek için kullandığını biliomda ondan bu whitepowerinki nora araya girdi nora senide seviyom bu sitede en ii tanıdığım ve beni en ii tanıyanlardan biri olduğunu bildiğim için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 hepinizi çooooooooook seviyorum nedensiz sebepsiz koşulsuz:) hepiniz benim canım arkadaşlarım oluverdiniz bi anda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Çok fena karıştı sanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 bizde senii cansuu....( böle bi şarkımı vardı melodisi aklımda '' bende seni sevgiliim die:D sacmalıorum of'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 aboooo sitemiz üyeleri arasında ki sevgi ne kadar da yoğunmuş...:D hepinizi seviyorum canlarım benim.... (ben cidden fazla duygusallaştım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 nora senı nora oldugun ıcn sevıorum:D -------------------- bi anda sevgı yumagı oluverdık why be gnosisime bak:D ((şimdi nerden senın gnosısın oluyo dıe bırı cıkarsa şaşmayın:D)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Beni seven bunun için sevsin zaten:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 naptınız siz yaw canlarımmm gözlerim doldu allahtan üstündeki üyeyi yazdık ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Herkes bi anda yazınca kim kimi niye seviyo karıştı tabe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.