schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/5969/trenmw3.jpg -------------------- Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün 26 Mayıs 2008 tarihinde “Her Yerde Tiyatro” adıyla başlattığı YAZ SEZONU TURNELERİ çerçevesinde gerçekleştireceği yeni uygulamalarından biri de “TRENDE TİYATRO” . TCDD ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve açıldığında tiyatro sahnesi haline gelen Vagon’la yola çıkacak olan Tren Tiyatro’da DÜĞÜN YA DA DAVUL adlı oyun, 27 Mayıs 2008 tarihinde saat: 20:30’da Ankara Garı’nda ücretsiz temsil edilecek. Turne Programına göre Tiyatro İstasyonlarında saat 20:30’da temsil edilecek oyunların temsil tarihleri ile yerleri şöyle: Yerköy’de 28 Mayıs, Kayseri’de 29 Mayıs, Karaözü’nde 30 Mayıs, Sivas’ta 31 Mayıs, Malatya’da 2 Haziran, Elazığ’da 3 Haziran, Muş’ta 4 Haziran, Tatvan’da ise 5 Haziran tarihinde sanatseverlerle buluşacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 hobaaa super bir proje...umarım ki buraya da gelir...cok tesekkurler lady...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 hayır bak gideceği yerler yazıyor malesef kocaeli yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 hanii dedim belkii tekrar bi program yapıp burayada gelebilirler dusuncesi benim ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salyangoz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 hayıııııııır 1 günle ankara dakini kaçırdım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.