Elesis Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2008 Ben deli değilim ezel Ben delil değilim Kurbanına tetiği çeken ben değilim Deli değilim ben delil hiç değilim Ceset yaladıktan sonra düşlerini fırçalayan Hepinizde var olan *** deliğiyim Sağdıcımla sevişen adi bi şerefsizim Perdeli gözlere önce pimapen döşerim Titrek bi izim sözlerden ardakalan Çarpar böler geceye giderim Sufiyim sofuyum gerekirse Kanatırım geceleri kelebek kanatları Ama delili değilim ben hiçbirşeyin ! 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 ben kanıtım ecel- den bir anıtım gözleri ezel- den yanıt, ölümlü et parçalarına kurbanına tetiği çektirenim! alacakaranlık filmlerinin ilham kaynağı alacaklı bir imgeyim sanatçılardan katillerden ve tüm bu saçmalıklardan! deli gömleğimi işe giderken suratlarınıza işerken giyerim! nekrofil(m) bu sevgilim! düşlerinde diş izlerim g*tünde pandik sesleri bırakıp kaçmak gibi her *** bir kara delik her ** bir kara delik her delik bi kara delik ben kanıtım bebeğim yaşam ve ölümün arasındakilerin ne hayat dolu ne ölüm dolu kanıtıyım ne zaman beni seslendirseniz ne zaman beni fısıldasanız bi şeylere,birilerine içinizi dışınıza kanatırım! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 hanı tanımasam senı ya da eksık tanıyorum ? cok etkıleyıcı olmus 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 en beğenmediğim şiirin bu olsa gerek.. her şiirde bir delik ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Eyvallah eleştiriler için. Gnoxis'e şiirlerimi yazıp yazmama konusunda kararsızdım. Bu şiirle başladım. Yorumlara ve eleştirilere göre devam edip etmemeye karar vericem. Özellikle Losteirosss Şiir-Yorumundan çok etkilendim... Kata'cım sana okumuyomuydum ben şiirlerimi? Pazar günü artık kısmetse:) Tekrar teşekkürler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Güzeldi, etkileyiciydi... Lost seninki de öyle. Yüreğiniz dert görmesin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Kata'cım sana okumuyomuydum ben şiirlerimi? Pazar günü artık kısmetse:) ıh baskasına mı okuyosun yoksa kırarım lan bacaklarını bu arada devamını beklıyoruz inatla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 sansürden nefret ediyorum... a-m yerine bir daha söz k_u_k_u yazıcam:D @elesis ne demek şekerim:D doğaçlama yazdım...içimden geldi...çızıttırdım 3 5 satır bişey:) devamını bekliyorum karalamalarının... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.