raskolnikov Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2008 soğuk bir ankara gününde, annelrimizin elinden tutup giderdik okula. hayatımızda yeni olan birşey görmek o kadar mutlu etmişti ki bizi. artık bizde okula gidiyoduk. içeri de bizi ne bekliyor, neler olacak umrumuzda bile değildi. kara kara önlükler içinde, elimizde kalemler bekler dururduk öğretmeni. hepimzide bir heyecan, bir gevezelik. yok nerden geldiği de bilinmez bu gecezeliğin ama, düşer herkesin çenesi o durumda. asık suratlı, hayatından bezmiş bir ekilde gelen öğretmenin akrşısında sanki genelkurmay başkanı görmüş asker gibi dikilir, avazımız çıktığı kadar bağırırız. - otur!... - SAĞOL.... elinde tebeşir, analtmaya başlar hemen kara tahtaya çizerek hiç görmediğimiz şekilleri. - iki kere iki dört, iki kere üç altı...... sınıfta çok pis bir sessizlik, kisme de çıt yok. öğretmen boşvermiş gözlerle bakarken sorar o can alıcı soruyu.. - anlamayan var mı?.. aslında kimse anlamamıştır ama o dgm suratlı öğretmene de kimse analtamaz derdini ama arkalardan bir parmak kalkmıştır ve mahkeme surat öğretmen kaşlarını kaldırarak oraya döner. -neyi analmadın... - öörtmenim çişim geldi!... - len otur, zaten canım burnumda.. - öörtmenim çişim geldi ama, tutamıyom.. - len başlatma çişine, zaten maaşı alamadım. - öörtmenim maaş ne?... raskolnikov oturur yerine, öğretmen sinirlenmiş sınıfın ortasında yürürken, ortalarda oturan ayşe parmağını iyice havaya kaldırmıştır. - öörtmenim, öörtmenim, öörtmenim.... - ne var, neyi anlamadın sen?... - öörtmenim ali beni seviyomuş, öyle sööledi... öğretmen ayşeye bakar ama ali kimdir onu bilmez, önce bir sınıfı kolaçan eder. - ali, gel lan buraya... - öörtmenim valla sevmiyom, niye sevim ben öörtmenim, benim evim var öörtmenim, öörtmenim valla sevmiyom... - geç tahtanın önünde tek ayak üstünde dur. bir daha kimseyi sevmeyim, yoksa ali gibi olursunuz. arkalardan, raskolnikov'un sesi acı acı inleer. - öörtmenim, öörtmeniiiiiiim.. - ne var?.. - öörtmenim ben kimseyi sevmiycem. - aferin. - öörtmenim çişim geldi ama!.. - başka çişi gelen var mı?.. sınıfın yarısı elini havaya kaldırmış, bağırmaya başlamıştır. mahkeme suratlı öğretmen sınıfa bakar, raskolnikova bakar, ali'ye bakar... - sırayla gideceksiniz, önce kızlar, sonra erkekler, en son da sen. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Güzel. "En son da sen .. " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 hakikaten bunları yaşadık.topluca çiş muhabbeti herkesin başına gelmiştir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Bizim sınıfta bir arkadaş vardı...Hep altına işerdi kulağı çınlasın ne yapıyor acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 ilk okulu hiç sevemedim...sevemedim ögretmenim yuzunden...olur olmadık hersey için döverdi ve o gunden sonra okul hayatım berbat gitti ve hala berbat... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Bizim sınıfta bir arkadaş vardı...Hep altına işerdi kulağı çınlasın ne yapıyor acaba değiştiğini zannetmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 bunun bi de örtmenim kafama kalem kaktırıyo yaaa :/ versiyonu ve örtmenim bana bakıp duruyo bilmemkim,bakmasın yaaaaa versiyonu vardır... ben genelde bu tip laflara cevap olarak,hiç müdahele etmem,gebertin birbirinizi de okul nüfusu azalsın,kalan sağlar bizimdir,hem ben sizin bodyguardınız değilim,bana ne yaaa derim...pek de etkilidir...yaramazlık derhal kesintiye uğrar;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.