Elesis Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2008 Kelepir bedenler antik ruhların gölgesinde Bir saatçi uykusu koynumda ulu çınarlar salınır aheste Korkusudur rüyaları bin asırlık yalnızların Issızlık türküsüdür atları boşlukta mahmuzlayan yıldızların ****************** Tablolar küflenir amerikan bezlerinin altında Bir ev hayal edin ki çürümüşlük damarlarını sarmakta Gözyaşları düşmüş pembe-kor hayallerin ardı-sıra Aşıkların etsiz-tüfeksiz kavgası var kalbimde, Tütünden yaşarmış gözlerim. Çekilmiş setler ellerime, Kaygısız bir sefaletteyim. ************************** Sarı gazozlar içerdik eskiden, Biriktirirdik kapaklarını teneke kutuların içinde. Tüm eski dostlar düşerken birer birer Hayatın yorucu vesvesesine Bir ibnenin gülüşü Bir de çocukluğum kaldı ellerimde... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Ellerine sağlık gerçekten çok güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 dınledıgım muzıgın rıtmıne uydurarak okudum super oldu balıgım benım :)o merkur haspası gerı cekılmedı bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Sarı gazozlar içerdik eskiden, Biriktirirdik kapaklarını teneke kutuların içinde. Tüm eski dostlar düşerken birer birer Hayatın yorucu vesvesesine Bir ibnenin gülüşü Bir de çocukluğum kaldı ellerimde... ............... güzelmiş bu.. merkür çekildi biliyom ben kata abla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 o zaman benden gerı cekılmedı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 senden çekilseydi şaşardım zaten...sevdi seni..tuzluk:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.