high_voltage Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2008 arkadaşlar 4.boyuta geçmek için ne yapmam gerek.beyin titreşimlerimi düşürmem gerektiği yazıyordu beynin gizli güçleri adlı bir kitapta.ama yapamıyorum beceremiyorum.ayrıca başka bir boyuta geçmenin zararları var mıdır ve çok dindar biri olmama rağmen günah mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 bence uğraşma derim ama... eğer gerçekten çok istersen başarırsın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 sen geçebildin mi 4.boyuta? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 hayır, keşke geçebilme imkanım olsa ama tabi tam kontrolü sağladıktan sonra bir sorun olmaz. zaten bu işi yapan kişi aşmış olduğu için, aşmak lazım yani... bazıları dünyanın çeşitli yerlerinde geçiş noktaları olduğundan bahsediyor, eski kitapları araştırıp bulmak lazım(her dildeki kitapları), bence olabilir 4. boyuta geçiş noktaları... -------------------- *İşte Bizlerin şu anda göremediği, ancak iç içe yaşadığımız, bu Medeniyet Mensubları, Dünya İnsanlarının 4.cü Boyuta geçişi sürecinde onları karşılıyacak, kendilerini tanıtacak ve İnsanlara Bilgi aktaracaklardır. Kuran'ın Neml Suresinde bahsedilen DABBETÜL ARZ, yani Yerden çıkacak ve Hakikatleri anlatacak olan Canlı Varlıklar, Bu medeniyetlerin Mensubları olan Varlıklardır. *Dünyanın 4.cü Boyuta geçişi şöyle olacaktır. Güneş'ten ve Kozmo'dan gelen Enerjileri, Düşünceleriyle, Bilgi ve Bilinçleriyle çekerek hücresel titreşimlerini Gerekli seviyeye yükselten İnsanlar kendilerini (Yine Dünya'da ama) farklı bir ortamda bulacaklardır. Burası 4.cü Boyuttur. Çeşitli Ruhsal kaynaklarda YÜKSELİŞ olarak anlatılan olay da budur. 4.cü Boyuta geçen İnsanlar 3.cü Boyutta kalan İnsanlar tarafından görülemeyecektir. Onlarla aynı yerde iç içe olmalarına rağmen, 3.cü Boyut İnsanları, 4.cü Boyuta geçen İnsanları kaybolmuş olarak algılayacaktır. YÜKSELİŞ İnsanın mevcut Bedeniyle birlikte 4.cü Boyuta geçmesidir. 3.cü Boyutta iken Çeşitli nedenlerle YÜKSELİŞ'e katılmayan veya katılamayan ancak Bilgi ve Bilinçlerini, Hücresel titreşimlerini 4.cü Boyut Frekansına ulaştırmış olan İnsanlar ise Ölümlerinden sonra ışınlanarak-anında 30 yaşındaki Bedenleriyle 4.cü Boyuta alınacaklardır. 2300 yılına gelindiğinde ise 4.cü Boyut tamamen Dünya üzerine açılacak ve yerleşecek, Dünya üzerinde 3.cü Boyut Bilincinde hiç bir İnsan kalmayacaktır. 4.cü Boyut Bilincine ulaşamayan, İnsani Bilinçler, Evrimleri için, 3.cü Boyutun yaşandığı, diğer gezegenlere transfer edileceklerdir. 4.cü Boyutta Ömürler çok uzundur (800 sene) ama, fiziksel görünüm hep 30 yaş civarındadır. Doğum ortadan kalkacaktır. Tüm işleri hep robotlar görecek, İnsanlar Uzay çalışmaları, uzay seyahatleri ve araştırmaları, yapacak, Yepyeni İlim, Bilim, Sanat, Biyoloji vs. dallarında araştırmalar yaparak çalışacaklardır. Herkesin bütün ihtiyaçları Devlet tarafından karşılanacak, Kötülük, Savaş, Açlık, Korku, Baskı, Sindirme, Öldürme v.s. gibi negatif olaylar Dünyada olmayacaktır. Sınırlar ortadan kalkacak,Tüm milletlerden oluşan, Tek bir Dünya Devleti olacaktır. Dünya Devleti, Samanyolu Galaksisinde bulunan FEDERASYON'a üye olacaktır. *SONUÇ ; Her Bilgi Allah'ın Bilgisidir. Bütün Dinsel-Ruhsal ve İlmi Bilgiler arasında Gerçekleri ve Kaynağın Tekliğini gösteren inanılmaz bağlar vardir. Bütün Bilgilerde "Gerçekler ve Doğrular" mevcuttur. Yanılan-Yanlış yapan (Mevcut Bilgi ve Bilinç seviyesinden dolayı) Bilgiyi yorumluyan İnsanın kendisidir. DABBETÜL ARZ, Kıyamet Zamanında yani Bilinçlenerek 4.cü Boyuta geçen İnsanlara, 4.cü Boyutu tanıtacak ve Gerçekleri anlatacak olan, halen Dünyanın içsel katmanlarında yaşamakta olan 4.cü Boyut Varlıklarıdır. 3.cü Boyut İnsanlarına bu gerçek asırlar önce aktarılmış olmasına rağmen İnsanlar yetersiz Bilgilerinde dolayı DABBETÜL ARZ'ı yanlış anlamışlardır. DABBETÜL ARZ, 3.cü Boyut varlıklarına 4.cü Boyut Varlıklarını anlatan bir Şifre Kelimedir alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 hiç dördüncü boyuta geömeyi denedin mi?ben denerken önce sanki havaya fırlamış gibi oluyorum sonra o noktada takılıyorum aşamıyorum o engeli ya da tam aşcak gibi olurken kapı çalyo, kapının önünden overlokçu geçiyo, tel. çalıyo, uçak geçiyo.sanrım konsantre olma problemim var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 4. boyuta nasıl geçeceksin high voltage o kadar bilgilimisin bi anlatsana nasıl deniyorsun neler yapıp hazırlanıyosun ve en önemlisi orda ne yapmayı planlıyosun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 +4 boyuta geçmek kolay iş değildir ayrıca tahmin ettiğiniz kadar güzel değil ben geçiyorm ama zewk içn değil orada benliğini we 8 hissini kaybedip boyuta uyum sağlamak çok zor sandığınız gibi bişey deil we tehlikeli bence bırak boşwer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 @balanque beyin frenkanslarımı düşürmeye çalışıyorum(alfa, beta, teta olayı fln.).becerebiliyo musun diye sor, hayır ama deniyorum. @sayko biraz daha açabilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 öyle bi yazmışınki sanki başarmak üzeresin gibi konuşuyorsun insanları yanıltma bunu başarman imkansıza yakın sayko sende popülerlik peşindeymiş gibi yazmada açık açık yaz yaptıklarını ki herkes bilgisn ben geçiyorum önermem demekle bitmez iş bende geçiyorum desem şimdi yanlış olur eğer yeterince bilgiliysen bazı bilgilerin ortada saçılmaması gerektiğini bilirsin herhalde değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 başarıyormuşum gibi bir imaj yattıysam özür dilerim ama cümlemin sonun hayır beceremiyorum ama deniyorum diye yazmıştım.ben sadece yardım bilgi ve öneri istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 benimde son kelimelerime bakarsan bunu böyle ortada herkes içinde dökülmeyecek bilgiler olduğunu anlamışsındır ama belki sana yardımcı olur sayko bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 o sözünün harry'ye olduğunu sanıyodum.peki neden saçılması bu bilgiler ortaya? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Kusura bakmayın arkadaşlar ben popülerlik peşinde değilim sadece uyyarmak amaçlı yazdım onu bilgilendirmeyede gelince Benim felsefem denge werilen alınandan fazla olursa bozulur Bu denge herşey içn geçerli ben bu şekilde bi çok güce sahibim ama önemli olan şu En büyük güç Kullanılmayandır siz birkaç soru sorarsanız yanıtlayabilirim belki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 4.boyutun ne gibi tehlikeleri var?nasıl bi yer? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 İşte tehlikesi de orda nasıl bi yer olduğunu bilmiyorsun bunun kelimelerle tarifi yok senin Ruh Gözün açıkmı hissetme yeteneğn warmı (8. his) eğer yoksa hiç deneme 4. boyutu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 kesinlikle var.depremleri önceden hissedebiliyorum, kişilerin iyi mi kötümü olduklarını anlayabiliyorum, kötü bir şey olmadan önce hissedebiliyorum(mesela komşumuza hırsız girdiği gece uyuyamamıştım, kardeşimin çok kötü hastalandığı geceden bir gün önceden kardeşime niye öyle davrandım diye çok defa kendimi sorguladım.), çok fazla rüya görmesemde görünce çıkarlar, ayrıca imgeleme gücümünde var olduğuna inanıyorum ama yapmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 peki hiç diğer boyutlardan birşeyler hissettinmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Senin bahsettiğin daha çok öngörü (sezgi) bende o yetenek hiç yok mesela benim dediğim 5 duyu organın olmasada herkesten üstün olma yeteneği tamamen her nesneyi her enerjiyi hissetmek(dokunma görme duyma vb.) Bu war mı sende mesela bakmadığın yerleri görebiliyormusun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 @balanque diğer boyutlar derken neyi kasdettin bilmiyorum ama sanki bazen evimin içinde başka insanlar, canlılar dolaşıyomuş gibi oluyo.işte o zamanlarda uyuyamıyorum.ertesi gün kesin kötü bir olay oluyo. @sayko kasdettiğin şey astral yolculuk mu?yoksa durugörü mü?durugörüm var ama astral yolculuk yapamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Ben Durugörü ne demek bilmiyorm çoğu yeteneğime kendim isim werdm we Akaşa isimleri werdim Astralden bahsetmiyorum ben tam anlamıyla sana sorduum şekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 saykonun bahsettiği o ikisininde biraz ötesi oluyor benim dediğim ise evrendeki varlıklardan herhangi biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 dokuanbiliyorum, görebiliyorum hiç bi özrüm yok:Dbiraz daha açarsan sevinirim(her şeyi enerjiyle hissetmeyi)ayrıca akaşa da nedir? @balanque evet hissedebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xbalanque Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 hissedebiliyorsun peki ya ayırd edebiliyormusun ve görebiliyormusun hatta duyabiliyormusun yoksa hissettiğinimi sanıyorsun ama saykonun dediğini tam anlayamadın bile ama yazdığı ortada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sayko Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Bu çok uzn bir Hikaye Başka bir boyut diyebilirm sadece +. boyuta girmek içn neler yapıyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
high_voltage Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 @balanque duyabiliyorum ama göremiyorum.ama diğerlerini yapamıyorum.hissedebiliyorum+duyabiliyorum. @sayko henüz giremiyorum ama girmek için beyin frekansımı düşürmeye çalışıyorum.imgeleme kullanarak.henüz başaramadım ama yapabileceğimi hissediyorum.(imgeleme derken maji olarak değil yardımcı olmak amacıyla) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.