birikinti Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2006 Haluk Akçam - Batı Dünyasında Cinler ve Cincilik İyi huylu cinlerin yanı sıra, bir de insanlara musallat olan kötü varlıklardan bahsedilir. Ancak, Germenlerin cinlerle ilgili efsanelerinde, cinlerden çok ölmüşlerin ruhlarıdır kötülük yapanlar. Adları Incubus ve Succubus olarak geçen hortlak tipi yaratıklar, aslında birer cin olmaktan ziyade geceleri rüzgârla birlikte gelen ölülerin ruhlarıdır. Bu yaratıklar hayvanların üstlerine binerler, dallara asılırlar, ineklerin veya emziren kadınların sütlerini çalarlar ve uyuyan insanların göğsüne çıkıp onları boğmaya çalışırlar. Link: PDF 1.7 MB. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 sahidende, CİN kavramı bizde olduğu gibi,batı ülkelerinde de mevcut.onların dini kitaplarıda bu varlıklardan bahseder.ama nedense müslüman ülkelerine nazaran,bu ülkelerde RUH inancı oldukça yaygın.. Cin inancı ise tamamen farklı.mesela ölen bir insanın gölgesinin CİN e dönüştüğüne inanıyorlar.. bazı ülkelerde bu varlılar,doğa üstü varlıklar olarak kabul edilir ve ilgi odağı olurken,bazılarında ise bulaşıcı,rahatsız edici,ruhsuz olarak kabul görür. ilgilisine güzel bir kitap işte,thanks,birikinti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Mutlaka okunması gerek bi kitaptır , paylaşım için teşekkür yanlız link iptal olmuş , ilgilenenler için ekte pdf olarak vereyim kitabı..Cincilik2_1996.pdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gwaine Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Uzun bir süredir bu kitabı arıyordum, ama kitapçılarda bulamamıştım paylaştığınız için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 kütüphanede bulursam ki sanmıyorum ne aricak okurum. olmadı almayı düşünüyorum bulabilirsem. İnternet kitapçılığını önereyim bulamayanlar için bu arada. İnternette daha rahat bulabilirsiniz kitabı kargoyla eve teslim yapıyorlar 5 tl kargo ücreti veya 7 tl idi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.