Jump to content

Astral Seyahati Başardım !! Ama....

aqresifim

Önerilen Mesajlar

Selam arkadaşlar dün "03.Haziran.2008 gece saat 02:00"de 2. kez denemeye karar verdim çok araştırmalar yaptım !! İlk denmemde şaşırtıcı sonuçlar aldım ve gnoxis.com da paylaşım olanları!! BU sefer de başlamadan önce 10 - 15 dakkika meditasyon yaptım ve yattım !! Gözlerimi kapattım ve tekknikleri denemeye başladım... 2 - 3 dakika sonra belirtiler başladı ve titreme kalp çakramın sesi heyecan dereceleri oldukça arttı ve bunlara takılmadan devam ettim tahminen 5 dakika sonra bendenimde iyice hafifleme ve büyük bir rahatlık hissetmeye başladım gözlerim kapalıydı !!! Bir anda kendiliğinden açıldı ve sanki havalanıyordum gibi oldum birşeyler beni havaya kaldırıyo gibiydi bilincim %100 yeridenydi ve gözlerimi açıldıktan sonra tavana bakmaya devam ettim ve bir an tavan bembeyaz olmaya ve sanki gözlerimi bi bulut perdesi çevrelemeye başladı tam o esnada çıkış gerçekleşti ve uçuyordum havada bedenimin üzerindeydim 1 - 2 metre kadar.

Bu resim de hoşuma gitti, eklemeden edemedim Aynı Bu şeklidiii

http://img478.imageshack.us/img478/868/20000706obe25ti5ydpi6nj7.jpg

anlatılamaz bi rahatlık geldi birden ve hiç bitmemesini istediim bi his!! havaya kalktığımı düşündüm ve yavaş yavaş kalkıyordum !! Bişi beni engelliyo gibiydi üstümde battaniye vardı ve tekra deneyerek battaniyeyi üstümden attım tekra başladım ama feci bi kasılma olmuştu ilk çıkışımda !! tekrar başladım vebu sefer daha hızlı bişekilde havalandım resmen havada ve bütün hislerim aynı çıkışı yaptım fakat gezemedim ve kendimi görme imkanım olmadı normalde odam karanlıktı astral çıkış sonrasında odam aydıklık ve herşeyi rahatlıkla görüyordum yoldan geçen arabaların ışıkları perdeye vuruyordu ve herşey o an gerçek yaşanan şeylerdi sonlandırmaya karak verdim uykununda etkisi bastırmıştı ve çok yorgundum 2. denememden sonra kıvrılıp yatmışım o derece yorunluk oldu !!! Arkadaşlar kusura bakmayınız!!! çok uzun oldu fakat bilgilerimi paylaşmak istedim sizlerler !!

Umarım bana Çıkışımda daha kolay yöntemler öneren ve gezmemede yardımcı olacak arkadaşlar olur !!:thumbsup: Şimdiden Hepinize Teşekkürlerimi İletiyorum Pls:no:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ewt Kardeşim Sebebinide buldum gezememin sebebi gözlerim elimde olmadan açılmıştı ondanmış şunuda belirmeyi unutmuşum gözlerimin açık olması nedeniyle muhteşembi yaş akmaya başlamıştı gözlerimden zararlarıda var bunun gibi tavsiye etmiyorum;) kapalı devam etmem gerekmiş denicem kapalı olrak teşekkürler gnoxis :thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında İsteyerek olmadı çıkmayı düşünürken etkiye iyice girmişken tam çıkma esnasıda bir anda kendiliğinden gözlerim açıldı (istem dışı) bende anlayamadım:confused: (gözün açık kalması ile ilgilide yazı okumamıştım) zaten açılır açılmaz gözlerimden yaşlar akmaya ve gözümün etrafında aşırı kasılmalar oldu bilmediğim ve ısrarla devam ettiğim için yukarı doğru kalktım ama gezemedim bitirdiğimde ise aşırı yorgunluk hissi vardı gözlerim acıyodu :confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"zaten açılır açılmaz gözlerimden yaşlar akmaya ve gözümün etrafında aşırı kasılmalar oldu bilmediğim ve ısrarla devam ettiğim için yukarı doğru kalktım "

Böyle bir olayın gerçekleşeceğini sanmıyorum. Gözler açık,ısrarla çıkmaya çalışıyorsun ve yukarı kalkıyorsun.

Göz kapalıyken bile bedenden çıkmak kolay değildir. Gözün açık çıktıysan havada karada çıkman lazım astral seyahate :)

Bazıları gözleri kapalıyken hareketsiz öylece yatar. Beden kasılır. El,kol vs. hissedilmez. Artık yorulur. Göz kapakları da yorulur çünkü uykusuz bir zamanda yapar,göz açılınca da göz yaşı akar. Hele de senin gibi gözün açık olmasının sorun olmadığını düşünüyorsa uzun süre açık tutar iyice yaşlar akmasına sebep olur.

Giyelim ki açmadı,kapalı gözleri. Yine de artık çıkmak ister. Eli uyuşmuşken önce elinin çıktığını düşünür. En kolay eller ayrılır,en zor kafa sırt...

Eli yavaşça havaya kalkar,aklındaki telkin tabi ki şu:

"Elim yavaşça kalkıyor,astarl bedenim ayrılıyor,elim kalkıyor,yüksleiyor,yükseliyor..."

Eli -ya da elleri- havaya kalkar. Kişi için ayrılmıştır :)

Ama bir bakar ki eli gerçekten havada!

Yani ayrılma falan yok.

Bu yaptığı şey otohipnozdur. Herkes deneyebilir,elinizin kendi kendine kalktığına dair telkinelr verin ve kuvvet uygulamadan kaldırmaya çalışın,kalkar :)

Şunu demek istiyorum,sakın sen gerçekten yukarı doğru kalkmış olmayasın?

Hele ki gözün açıkken böyle kolayca astral seyahate çıkabileceğine pek inanamıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Göz kırpışmalarla ve ya ani açılmışsa bu geri döndüğünüz anlamına geliyo. Bana da çok olurdu eskiden. Yani bir astral deneyimi değil uçma hissinizde sanırım dediğim gibi psikolojik olabilir.

--

Evet bende hep gerçekten çıktığını sanardım eskiden meğerse kollarımı kaldırıyomuşum :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ewt dediklerinizde haklısınız ama hiç bir bilgim yoktu gözler açıkken çıkmanın zor olduğundan bi yerdede gözüme çarpmıştı "gözünüz açık deneyin" felan bi yazı okumuştum o geldi aklıma ellerim havaya kakıyodudan kasıt hisediyorum elimin yerde olduğunu fakat bendenim astral olarak herhalde havaya kalkıyodu !! gözlerime gelincede yorgunluktan değildi eminin çünkü herşey normaldi ve bi anda gözlerim açılında oldu gerçekte kalktıysa ellerim üsttümde battaniye vardı oda kalkardı herhalde:Dyani şöle diyim size ne zaman gözlerim açıkken havalandığımı düşüsem gözümün önü beyazlamaya başlıyodu (hayalimsi bi beyaz) psikolojik değildi canım eminim çünkü hep gözüm açık değildi kapatıpda denedimde oldu o esnada hemen ilk denememide yazmıştım bu daha farklılık gösterdi bugünde eksiklerimi tamamlayıp denicem :D ozaman anlarız:D :thumbsup:

Vermiş Olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...