elfin Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2008 ben baslıyorum ben aslında bir alienım ve sizin adını bile duymadıgınız bir gezegenden baglanıyorum ınternete Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Aaa bu yalanın modası eskidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukuleta Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 ben sadece insanım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 YaLan mı en ) o kelimeyi tam olarak çözemedim ben:)) ilk önce öğrenmem lazım ki söliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 günahsızım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertem Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Huzurluyum..:W Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 sevgili arıyorum o yüzden burdayım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mademoiselle Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 sewgilim seni hiç aldatmadım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Hiç yalan söylemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfin Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 anne cope sonmemıs ızmarıt atıp mutfagın yanmasına sebep olan ben degılım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 yalancının tekiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Aslında bu sitenin adminiyim. Ama deli dolu mesajlar yazabilmek için farklı bir üyelikten giriyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfin Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 hehehee bende sıtenın eskı sahıbı paraya sıkıstım bır ara sattım sıteyı sımdı yenısını kuruyorum.ısı tıcarete doktum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 hayatım boyunca bir kere bile küfür etmedim.insanların daima iyiliğini isterim tanıdıklarım hele üfff onlar hep iyi olsunlar.İsa mesih misali tokat atana öbür yanağımı dönerim.kimseye büyü yapmadım yapanı da sevmem.çok iyi yürekli bir insanım.ailemi çok severim.sevgilimdense nefret ederim.son derece edepli , görgülü biriyimdir.ve peygamber soyundan gelerekten mesihimdir.............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Japonya ya yüzerek 1 dakikada gidip geliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 yürüyebiliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Pitch Aslinda şahin Ka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
snowdrop Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 çok mutluyum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 sitedeki herkez(s)in arkasından dedikodu yapıyorum, hergün ağzımdan küfür eksik olmaz, gelene geçne asılırım kaçan kurtulur, bazen kendi ismimi ve adresimi unuturum ve komşular alır götürür beni eve, buraya da can sıkınıtısından giryorum , sosyal hayatım çok çok güzel ve geniş,aslında ben bi sanatçıyım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 sağdan bakılınca John Travolta soldan Brad Pitt karşıdan Tom Cruise arkadan Fatih Ürek gibiyimdir:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Ben tanrıyım ve sizleri ben yarattım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Hadi bakalım En büyük yalanı söleyene karma war. başlayın bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 bu sıtedekı herkesten nefret edıorum hayatımda kımse yok cennette saltanat surcem bence cadılık bır palavra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Bu oyun daha önce açılmadı, darknessgod bu oyunca daha önce hiç ileti yazmadı http://www.gnoxis.com/forum/forum-oyunlari/20409-en-buyuk-yalani-kim-soyleyecek.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 sevgilimi sevmiyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.