coldhellangel Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2008 dün uzun zaman sonra astral denemeye kalktım bundan önce iki kez yaşamıştım ama bilinçsizdi ve burda yazmıştım. dün tamamen bilinçli bir şekilde odaklandım kendime uygun bi yöntemle düşümeye yoğunlaşmaya başladım ne zaman kedndimi tavanda düşünsem ayak bileklerimden diz kapağıma kadar olan kısım kaskatı kesilmeye başladı o anda bu düşünceden sıyrılıp eski deneyimlerime konsantre olmaya çalıştım o anda bedenim daha rahat ama kendimi tavanda düşünmeye başladıkca yine ayaklarım kasılmaya başladı en sonunda denemekten vazgeçtim çok sıkmıştım kendimi gözümü açtığımda belkide beynimde oluşturduğum şeyler gördüm ama üstünde durduğum ayaklarımın kasılması buna nasıl engel olucamm:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aqresifim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 ewt arkadaşım o an çok kasılıyo kaslar bendede oldu ve bir anda kendini rahat bırak yavaş yavaş gider o kasılmalar tavsiye ederim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 bende de tam aksine aşırı rahatlama oluyor;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.