Rauhassa Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2008 Önceden siteye giriş yaparken "beni hatırla" seçeneğine tıkladım mı hatırlıyordu. Ama artık benden sıkıldı sanırım dünden beri her girişimde kullanıcı adı ve şifre istiyor. Site bile bıktı benden girme artık diyor neden böyle yapıyor ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Coockie'lerini sil.Tekrar giriş yap ama beni hatırla diyerek yap.Bidaha olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Yaptım ondan sonra olmaya başladı zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Şaşırdımmm (Şahika efekti) O zaman cookielerini sil PC yi resetle bide öyle giriş yap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.