nekro_3 Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2008 Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] ,Kalem Ucu da Olabilir. Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek) Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.Kağıdın üst tarafı çok sivride olmııycak kareli defter kullanıosanız 22 x 22 kare yapabilirsiniz daha kolay olur. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır. Psi Wheel Yapmaya Geçelim : Arkadaşlar önce mekanizmayı önünüze koyun şimdi gözlerinizi kapatın . bi boşluk hissedin 0 duygu durumuna geçin 30 sn hiç bişi düşünmeyin . şimdi kendinizi denizde bir gece vakti sandalda balık tutarken hayal edin . 2 dakka boyunca buna odaklanın . daha sonra aniden kendinizi kağıdın üzerinde hissedin. onu sanki bir dönen bir oyuncak gibi hissedin . Luna Park tasınız ve ona biniyorsunuz . ama onun ilerlemesi için elektiriğe değil koca bir parmakla itilmeye ihtiyacı var. ve parmakla biri onu itiyormuş gibi imajine edin . elleriniz bunu düşünürken kağıttan bi 3-4 cm civarı uzakta olsun. şimdi onun itilen parmakla yavaş yavaş döndüğünü düşünün .3 parmakla çevirmede bir hızlandığını hayal edin .kendinizi dönüyor görün . gözlerinizi açın bu sefer o mekanizmanın üzerinde başka biri var ve siz onu parmaklarınızla itiyorsunuz . (Gözleriniz Açık). Elleriniz yine mekanizmanın 3-4cm uzağında... yavaş yavaş ilerlediğini imajine edin . bunu böylece sürdürün... İlk denediğinizde olmadımı... 2. defa deneyin ... yine mi olmadı ? 3. defa deneyin !! merak etmeyin ve kendinizi kasmayın !! en fazla üç gün içinde enerjinizi kontrol edebilecek kadar psi- wheel yapabileceksiniz. Bu Benim kendi yöntemim ve sadece 1 gün de enerjimi kontrol edebilecek kadar geliştim SIra Sizde Hadi Göriim Sizi Yawrularım .!!!!!:D:D:D:devil: Mekanizmanın Hazırlanışı Bölümü Alıntıdır ...... Psi Wheel Yapmaya Geçelim bölümü ise tamamen benim eserimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 baya güzel bir yöntem olmuş deneyeceğim teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 herkez kendi yöntemleriyle yaparsa daha basarılı olur bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 arkadaşım kızma ama herkez yerine herkes kullanırsan sevinirim Türkçe'mizi bozmayalım Saygılar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 olan yöntemleri kendimize uygun hale getirsek daha da iyi olur.. teşşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 olan yöntemleri kendimize uygun hale getirsek daha da iyi olur.. teşşekkür ederim katılıyorum.. yanlış yazdığımdan dolayı özür dilerim fakat ben bir şeye kızmadımki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nekro_3 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 ama tabi herkes kendi yöntemlerini bulsa ve kullansa daha başarılı olurlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 amaç aynı teknik farklı yaratıcı düşüncelere ihtiyaç var kendi tekniğini bulman güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tUuCeE Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 ya ben denedim ama bu şekl düşünememiştim..bide bunu denicem gerekrse 1 hfta uarım olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nekro_3 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 inşallah yaparsın çünkü ilk yaptıında çok farklı bir duygu oluo.. sevinçten havalara uçuosn :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 inşallah yaparsın çünkü ilk yaptıında çok farklı bir duygu oluo.. sevinçten havalara uçuosn :D katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 arkadaşlar bence kaşık bükmeyi deneyin ben psiwheel'i çok denedim ama başarıya ulaşamadım fakat kaşığı ilk denememde bükmeyi başardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 psiwheel'i basaramadan kasığı bükmeyi basardın helal olsun be arkadasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 arkadaşım imajinasyon meselesi ben kağıdın döndüğünü imajinize edemiyordum ama ellerimin yandığını gayette iyi imajinize edebiliyorum sanırım o yüzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 bencede ama imaje etmeyi geliştirebilirsen senin için çok daha iyi olur bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 ben bu aralar astral seyahat'e yöneldim o yüzden çok uğraşmıyorum psiwheel'le kısaca açmıyor beni:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nekro_3 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 bende astral seyahat la çok uğraşıorm walla bnm hiç zamanım olmuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 arkadaşım Türkçe'mize dikkat edersen sevinirim... Bir de astral seyahatle ilgili konular var ama biraz daha konular açılsa bilgili arkadaşlarımız taragından güzel olmaz mı? Mesela bize deneyimlerini anlatsalar, Aşama aşama neler yapabileceğimizi anlatsalar (örneğin: ilk astral seyahate çıktığımızda neler yapabiliriz biraz gelişince neler yapabiliriz falan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Bu bilgilerin çoğu siede mevcut. İlk zamanlar sadece ev içersinde dolaşmanız sizin için daha iyi. Geliştikten sonra evrenler arası yolculuk bile yapabilirsiniz. Tabii bu evreye gelmek sanıldığı kadar kolay değildir. Deneyimleri anlatmak biraz özele girer çünkü geliştikten sonra çıkılan astral seyahatlerin çoğu bir amaç uğruna olur. Ve bazı özel durumların anlatılmaması gerekir, bilgiler saklı kalmalıdır. Fakat bu konunun psi-wheelle alakası olmadığını da belirtmeden edemiycem. Deneyimler için bir başlık açılmıştı istersen orada isteğini tekrardan belirt. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 bazı bilgilerin saklı olması gerekiyor sizin işinize yarayacak kadarı zaten sitede mevcut hala yapamıyorsanız sorun tamamen sizin içinizdedir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Hala yapamıyordan kastınız? Ya sitede yazılan herşeyi okudum ve anladım ama aklıma takılan bazı sorular var bu soruları türkiyenin en iyi parapsikoloji sitesinden başka nerde sorabilirim ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 guzl bi konu olmus :S grckten bnde baslcm ... teskkr ederm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 ı ıh bu da olmadı 3 kere denedim odaklanamıorum üstelik bwgen in psi song unu bile dinledim : / benim psişik güçlerim yok herhal böhügüf die tabii ki de vazgeçmiorum devam ediciim demeye% ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eJaY Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2008 Bence Bir Kavanoz İçinde Deneyin.Odada Hava Olmasa Bile sıcak Hava Dalqası Bile Kaqıdı Çevirebilr.Normal Olarak Yapanlar(yada Yaptıklarını Sananlar) Birde Kavanoz İçinde Denesin (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.