losteirosss Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2008 ---doğru an doğru insan yanlış zaman doğru-yanlış hayvan--- akrep yelkovanla ensestte çok meşgul çok yorgun kendileriyle zaman üremekte çürümekte dijital alemler )s(anal ilişkilere gebe kalır saat tam 12'den vurulursa kaçan kovalanır kovalanan an yelkovan kovalayan kaçırır bir mermi bir mermiyi öldürür öldürmez tetiği çeken vurulan hedef mermi kadar doğal ve masum yapay ve mahkum vahşet insan yapımı dürtüler doğru her ev 6 duvar bir küp pandoranın kutu kara kuyu kara kutu öz ama yetim üvey ama tecavüz edilmiş 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2008 alçak sesle kısık kısık,adım adım soluk soluğa damla damla rahatsız edici bir dosdoğrulukla vurgulu yalın net olağan dozda sivri... Keskindi hissettirdikleri şiirinin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 eyvallah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Döktürmüşsün yine hocam. Aman duygularına iyi bak, zarar görmesinler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.