ChEEkYkiTTy Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2008 En etkili aşk büyüsü nasıl yapılır ; En etkili aşk büyüsü olduğu eskiler tarafından iddia edilen aşk büyüsü,sarmısak büyüsü olarak tanınır.Sarmısak büyüsü aşk büyüleri içnde en etkili ve kesin sonuç verenlerden olarak yer almışsa da bu aşk büyüsünü çok az kişi bilir. Aşk büyüsü olan sarmısak büyüsünü yapmak için en ideal saat sabah güneşin doğmasına on,on beş dakika kala olan saattir.İşleme başlamadan önce keskin kokulu bir tütsü yakmakta fayda vardır.Bu aşk büyüsüne başlarken önce taze bir diş sarmısak alınarak uç kısmı bir bıçak ile biraz sivri hale getirilir temiz bir kağıt alınır.Kağıt yağlı cinsten olmamalıdır.Kağıdın emici özelliği olmalıdır.Günümüz koşullarında bir dosya kağıdı bu iş için uygun olacaktır. Kağıdın üzerine önce sarmısağın uç kısmıyla büyükçe bir daire çizilir,bu dairenin içine aşık olması arzu edilen kişinin anne adı ile o kişinin adı yazılır şöyle yazmak gerekir;Falanca kızı veya falanca oğlu falan benim aşkımla yansın,tutuşsun. Büyükçe okunaklı bir şekilde böyleyazdıktan sonra bu kağıt madeni bir tepsi veya tencere içerisinde yakılır.Yanan kağıdın külleri iyice karıştırılıp toz haline getirilir.Bu küller arzulanan kişinin evinin kapı eşiğine,paspası üzerine,kapı kolu üzerine dökülür ve sürülür.Şayet aşık olması istenen kişiyle görüşme imkanı varsa mesela o kişiye yiyecek içecek bir şey ikram edilirken bu külden parmağın ucuyla hafifce bardağın veya tabağın altına sürülür.Tokalaşırkende elde belli olmayacak şekide kül olması faydalıdır bu yöntemler sarmısakla yapılan aşk büyüsünün daha çabuk etki yapmasını sağlar. Eskilerin dediğine göre sadece kağıda yazılıp yanması ve bu küllerin arzu edilen kişinin oturduğu sokağa serpilmesi dahi büyünün tutmasına yetermiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Güzel büyü Paylaştığın için teşekkürler (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 sarımsak uzaklaştırmada daha etkilidir. dikkat edin ters tepmesin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2008 ederiz...hatta yorumunuza teşekkür de ederiz sevgili hektor:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 bana büyüle aşık olacak hiç aşık olmasın daha ii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 :P ciddi sarmısak:P yüzünden ters teper bu:P kaçar yaw:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 bu sözü baya özlemişim...sağolasın webcan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 benim en çok kullandığım sözlerden biridir.emeğine sağlık,ellerine sağlık,klavyene sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 :D özürdilerim... emeğine sağlık sorry arada böyle kabalıklar yapabiliorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 aaaaaaaaaaaaaaa...estapiti piti ne kalabalığı yaf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 ii ozmn:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 emeğine sağlık;) yanlış anlaşılma olmasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 yapcam bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 ***hektor valla ben kılımdır...profilimde bile yazıyo...bi yanlış anlarım döverim billa (şaka) ***narsis..yap kardeşim ama sonuçları yazın buraya arkadaşlar..merak eder herkes bak ona göre... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackmagic Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 birşey sorucam her isteyen yapabilir mi? yani bu kadar basit mi bu işler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 birşey sorucam her isteyen yapabilir mi? yani bu kadar basit mi bu işler? Hayır tabii ki bukadar kolay değil. Büyü hakkında bilginiz ve deneyiminiz olmalı. Bu konu hakkında birçok şey forumda mevcut. Konuları okumanızı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 belirli büyüler için belirli seviyede güç lazımdır..bu tip mistik atmosfer oluşturmak için sizin paratoner gibi hem çeken hem de veren bir güç haresi olmanız lazım bence..kısaca böyle diyeyim..bilmem arkadşlar da ne der ayrıca;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 bir insanın bana büyüyle aşık olcaksa olmamasını isterim ama yinede emegine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FlynObject Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Evet ya bana gerçekten aşık olsun büyüsüz ( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 büyülü ya da büyüsüz..aşk olsun da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Saımsakla aşkı bağdaştıramıyorum, okuyunca şok oldum resmen, zaten bir insanı aşık etmenin yolları var bunlar da düşüncede başlar bi kere öncelikle o kişiyle çok farklı-tanıdığı herkesle kurduğu ilişkiden çok farklı biir ilişki kurmak gerekir, gözler ve bakışlar çok etki eder, bir de yoğun istek o kişiyi çeker. Sarımsak ve aşk buna takıldım kaldım, benim gibi takıntılı olanlarr zaten yapamaz, yapsa da takıntısıyla karşılaşır:D aşık olunması istenen kişi eğer geçici bir hevesle istenmiyorsa olmasına değer aslında ... İnsanlar doyumsuzdur ne var ki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 sen bağdaştıramıyosun ama bağdaştırılabiliyor demekki istediğin kadar bakış ve gözlerin olsun tipin kötüyse kafadan bir sıfır yenik başlarsın geneldede başarısız olursun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Siz bağdaştırabiliyo musunuz? Bağdaştıramayan bir tek ben değilim bu arada bi önceki sayfalarda bağdaştıramayan başka arkadaşklar da var. Bu aynen şuna benziyor örneğin siyahla beyazı geceyle gündüzü ayla güneşi bağdaştıramamaya o derece bağdaştıramıyorum. Sonsuza kadar da bağdaştıramam, beni kimse sarımsak ve aşk yanyana gelebilir önermesine ikna edemez. Çünkü sabit demek ki bu inanç. Bana göre burada büyü uzay, aşk ve sarımsak iki ayrı element oluyor ve bu elementleri bu uzayda hatta galaxinin hiç bir noktasında birleştiremiyorum tıpkı gecenin olduğu yerde gündüzüün olmayışı kadar keskin ve gerçek. Zaten büyü kişiye özeldir(cadılıkta) burdaki bütün cadı arkadaşlarıma saygı duyuyorum lütfen siz de benim düşüncelerime saygı duyun. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 tabiki düşüncene saygı duyuyorum bilirsinki bu gerçek ama uyumsuzlukta bir uyumdur bunu söylemeye çalışıyorum sonuçta malzemeden daha önemli olan amaçtır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.