Darkriders Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 Arkadaşlar bütün psi-wheel tekniklerini denedim ve döndüremedim. bunun çakrakarın kapalı olmasıyla bir alakası varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 bütün teknikler yerine tek bir teknik üzerine yoğunlaşırsan ve bu tekniğin üzerine çok gidersen yılmadan başarabileceğine eminim. Ve bildiğim kadarıyla asıl önemli etken imajinasyon onunla ilgili çalışmalar yapabilirsin Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 kendine özel metod bulmanı tavsiye ederim göreceksinki daha basrılı olacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 ama kendine özel metod bulman biraz zor olabilir önemli olan imajinasyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RATEM90 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 darkriders,bnde aynı senin durumundayım.Bn bu aralar genelde çakralarımı açmakla uğraşıom.sende yap istersen ondan sonra psi-wheel e geçcem:)eğer yaparsan sonuca varırsan bizede söle tekniğini,bizde yapalım:) Başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Arkadaşım çarkalarını nasıl açıyorsun paylaşırmısın bende açmayı düşünüyorumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Arkadaşım çarkalarını nasıl açıyorsun paylaşırmısın bende açmayı düşünüyorumda evet onu bende bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 darkriders,bnde aynı senin durumundayım.Bn bu aralar genelde çakralarımı açmakla uğraşıom.sende yap istersen ondan sonra psi-wheel e geçcem:)eğer yaparsan sonuca varırsan bizede söle tekniğini,bizde yapalım:) Başarılar İnş warıcam sonuca. bana göre bu iş iyi bir konsantresyon ile beyini kandırarak yapmak. böyle deniyorum ama olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RATEM90 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 ya bn hertürlü yolu denedim ama bi türlü sonuca varamadım.bi ara başarıo gibi oldum ama o da olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 ya bn hertürlü yolu denedim ama bi türlü sonuca varamadım.bi ara başarıo gibi oldum ama o da olmadı yine çalış demekten baska bisey söyleyemeyiz ama psıwheeli yaparkende onu çok kolay birşey olduğunu ve yapıcağına inanmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RATEM90 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 ya önerilen hertürlü şeyi yaptım.ama bi türlü olmadı.sadece bi kere oldu o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertsen Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2008 bence yapabileceğin bir yöntemle başla en basitinden psi -weel ondan sonraki basamaklara psi-weel in profesyoneli olduğunda geç (istediğin yöne hareket ettirebilcek bir kapasiten olduğu zman) istediğinde başarılabilecek hiç birşey yoktur ve size şunu söyleyebilirim ben 14 yaşındayım diğerleri gibi plastation futbol gibi aktiviteleri yapmak yerine şimdi kaşık bükmeye çalışıyorum ve başarılı oluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.