coldhellangel Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 HAYAT; Bir yaşam öyküsüne katlanılmayacak kadar 'UZUN'!.. Bir gülümseyişe bir kıpırdanışa bir dokunuşa vakit ayrılmayacak kadar' KISA'!... HAYAT; Gerçekleri sırtlayıp taşımayacak kadar'AĞIR'!.. Bir kuşun kanadına konupta ona bile hissettirmeden ucabilecek kadar 'HAFİF'!... HAYAT; Koskoca ömürde ''bir yalnız gün daha nasıl geçecek şu saatler nasıl bitececek'' diye şikayetedebilecek kadar 'MUAMMA'!... Göz açıp kapayıncaya kadar geçen sürede nihayete erebilecek kadar da'BASİT'!... HAYAT; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar 'DOLU'!... Bütün yaşadıklarınının sadece bir hayal olduklarını hissettirebilecek kadar 'BOŞ'!... HAYAT; Kendini oluşturan her büyüyü her cazibeyi her rengi yürekleri hoplatacak kanlarımızı kaynatacak kadar 'PARLAK ve GÜZEL'!... Gözlerimizi acılara, hüzünlere, ayrılıklara, ölümlerle buluşturduğumuzda 2 renk!GRİ ve SİYAH!... HAYAT; Her anını tuallere ,yazılara, şiirlere, gösterilere döküp sergileyebileceğin kadar 'SANAT'!... Tek bir uyanışta görevinin tek bir oyundan ibaret, tek bir yol olduğunu fark edebileceğin kadae da' KISIR ve MONOTON'!... HAYAT; Senin tek bir''evet''inle başkalarına bölüştürüp sunabileceğin nefes alıp verişinle '' paylaştırabileceğin'' kadar'HAYRET VERİCİ ve CÖMERT'!... Tek bir ''hayır''ınla herşeyi mahvededebileceğin, yok edebileceğin kadar da' CİMRİ ve DENSİZ'!... HAYAT; Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup buluşturup daha da büyüğünü oluşturabileceğin kadar' HEYBETLİ ve ZOR'!... Herşeyden vazgeçip ' yaşama veda etmeyi isteyecek' kadar da' GÜÇSÜZ ve ZAYIF'!... HAYAT; Sevmeyi bilecek, bilmiyorsa öğrenecek, tadacak,sunacak, paylaşacak...ve böyle sevgilerle bütün sevgileri çoğaltabilecek kadar 'ANLAM'lı!... Nefreti seçip sıcratmak, sıcrattıkca da o pisliğe bulaşacak kadar 'AMLAM'sız!... HAYAT; Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar' YAŞAMAYA DEĞER'!... HAYAT; Onu kısaltmanın haksızlık olduğunu anlatacak kadar' ÖĞRETİCİ'!... Bir daha bulunmayacak ,yaşanmayacak kadar 'TEK'!... HAYAT; SADECE SENİN DİLEDİĞİN KADAR'UZUN'!... SADECE SENİN DİLEDİĞİN KADAR 'KISA'!... UZAT ELLERİNİ ve TUT! SADECE O KADAR YAKINLIKTA! TÜM UZAKLARI ''yakın etmek senin HAKKIN... YANİ YAŞAMA(K) SEVME(K) HAKKIN!... alıntı 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 HAYAT; Senin tek bir''evet''inle başkalarına bölüştürüp sunabileceğin nefes alıp verişinle '' paylaştırabileceğin'' kadar'HAYRET VERİCİ ve CÖMERT'!... Tek bir ''hayır''ınla herşeyi mahvededebileceğin, yok edebileceğin kadar da' CİMRİ ve DENSİZ'!... Daha ne denebilr ki!! Emege saygı ve teşekkürler!! -------------------- rep veremiyorum:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Cidden çok hoş... Eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 dur ben vereceğim buna rep ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Hayat...İçine Ettiğimin Hayat... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 ben tşk ederim beğenmenize sevindim;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Çok anlamlı bir tanımlama öyküsü olmuş hayatı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 aaa bu benim yazım değil ya alıntı bu benim emeğim değil yazana saygısızlık olmasın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 özür dilerim:) ben şimdi farkettim güzel bir yazı kim yazdıysa emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 anlamlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 güzel paylaşım olmuş teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 sadece senin dilediğin kadar KISA sadece senin dilediğin kadar UZUN evet en beğendiğim yeri bu oldu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 HAYAT; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar 'DOLU'!... Bütün yaşadıklarınının sadece bir hayal olduklarını hissettirebilecek kadar 'BOŞ'!... çok derin manalı bir yazı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Mükemmel... Tek kelimeyle mükemmel... Paylaşım için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 üzerinde konuşmaya değil yaşamaya yetecek kadar ancak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.