Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2008 Canım yanıyoR! Çocuklar saklambaç oynuyor, Benim duvarlarım ağlıyor, Perdelerim tutuştu. Canım yanıyor! Yazıyorum... Onlar körebe oynuyor, Göremiyorlar... Görmek istemiyorlar... Canım yanıyor! Çünkü ben görüyorum, Ve ben yazıyorum, Yazdıklarım yırtık bir parşomenin arkasında kalıyor. Ve de ben artık hissetmiyorum! Artık canım da yanmıyor.... GECEYURUYEN 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Vurun abi vurun..Damarıma damarıma vurun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Ah shadeo o damara her gün vuruyorlar hic acımadan:( gülen sadece mimiklerim:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 cok guzel olmus elıne saglık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.