nekro_3 Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2008 Solist : Cihan Yılmaz Elektro Gitar : Emre Uçar Lead Gitar : Alp Önal Bass Gitar : Seksi Ferhat Davul : Furkan Kaynak ( O ben Oluyorm) Klavye : Gökhan Çaylak Türümüz : Black Metal , Death Metal , Heavy Metal Çaldığımız Sanatçılar : Cannibal Corpse , Amon Amarth , İn Flames , Testament , Soilwork , Behemoth , Death , Kalmah , Lordi , İron Maiden , Terasbetoni , ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 furkan grubun hakkında daha detaylı bi acıklama yaparmısın..mesela nerdensiniz nerde sahne alıyorsunuz nerede saat kacta cıkıosunuz;) falan filan e tanıt grubunu iste:) ve eger siteye eklenmesini istedigniz sahne kayıtların ya da demo parcalarınız varsa bana ulastır onları senin icin gnoxis muzik playera eklerim;) yolunuz acık sans sizinle olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Emre Uçar ismi tanıdık geliyor Başarılar dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Emre Uçar ismi tanıdık geliyor Başarılar dilerim... Metal fırtınanın yazarının soyadı olduğu içindir belki... bkz. orkun uçar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nekro_3 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Grubumuzu Tanıtayım : Bartınlıyız, grup daha yeni ama repertuarımız geniştir. Sitemiz açılacak yakında ordan bizi takip edebilirsiniz. Diğer illerdeki festivallere de başvurmaya başladık ama git gel problemimiz war. :S walla demo muz yoq maalesef. ama en kısa zamanda çıkarıp getirces. Ayrıca kendi Coverimiz olan Genç Osman marşınıda yayınlıycam ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.