Jump to content

Her

hexe

Önerilen Mesajlar

siyah karga sarayın bahçesinde portakal agacının dallarından birine tünemiş. aşagıdaki çimlerin üstünde bir tavus kuşu geziyormuş karga''sarayın bahçesine bu kadar tuhaf kuşun girmesine nasıl izin verdiler? sanki sultanmışcasına kasılarak dolaşıyor.hem debu son derece çirkin ayaklarıyla! tüylerinin rengide mavinin en berbet tonu ben böyle bir renge asla tahammül edemezdım kuyruğunuda tilki gibi ardı sıra süzüyor''diye gaklamış karga susup sessizce gelecek cevabı beklemeye başlamış. tavus kusu bir süre susmuş sonra hüzünlü bir gülümsemeyle konuşmaya başlamış ''iddalarının gerçekle ilgisi oldugunu sanmıyorumhakkımda söyledigin kötü sözlerin hepsi yanlıs anlamadan kaynaklanıyor sırtımdakı tüyler kaabarıp gıdıgım boynumu çarpıtana kadar yukarda tuttugum için bana kasıntı diyosun.aslında herşey olabilirim ama burnu büyük deılımdr.çirkin taraflarımın farkındayım ve ayakalrımında buruşuk kösele gibi olduğunu biliyorum.bu beni o kadar rahatsız edıyorkı çirkin ayaklarımı görmemek için başımı yukarda tutuyorum.sen yanlızca benım çirkin taraflarımı görüyorsun.benim iyi noktalarıma ve güzel yerlerime gözlerini kapatıyorsun.Dıkkat etmedın mı senın çirkin dediklerini insanlar beğeniyor?'':clapping:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...