freddy Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 mrg (morg souls) http://img408.imageshack.us/img408/2580/adsz1bn3.jpg guitar & vocals : Emre Fredrik Andersson (freddy,corpse) drums & back vocals: Çağın Pehlivan(cannibal) 2007 yılından itibaren Bodrum'da ayakta tutmaya çalışdığım grubun esas vocali ve bateristi Çağın'ın (cannibal) antalyaya taşınması ile müziğe ve stüdyo çalışmalarına bir süre ara verildi. 2008 başlarında uzak olmalarına rağmen kanal kayıt için kolları sıvadılar ve yaklaşık 2 hafta içinde ilk şarkı zorda olsa tamamlanabildi. Grubun death metal tarzında besteleri ve çoğunlukla black & extreme metal coverları mevcutdur. DEMO KAYITLARIMIZI DİNLEMEK İCİN; http://www.gnoxis.com/music/album/id_56/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 cover saglam olmus freddy basarılar babacım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Parçaları daha önce dinleme şansım olmuştu. Morgun soğukluğu hissedilebiliyor parçalarda. Umarım çok ünlü bir grup olursunuzda bende hava atarım aa o grup mu gitaristini tanıyorum diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 boogee babadan onayı aldıysak ne mutlu bize saolun arkadaşlar. . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Demo albüme bi sarkı daha eklendi:) özellikle bu son ekleneni dinleyin derim Mrg - My War http://www.gnoxis.com/music/song/id_661/ Üretime Devam freddy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Brutal falan benim tarzım değil ama parçanın girişi falan iyi diger parcalarınızı da dinledim yaptıgınız tarzı dinliyecek kişiler vardır başarılar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 teşekkür ederiz "geceyürüyen" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Uzun zamandır sölüyodunda girip dinlemiyodum üşengeçlikten Ama pişman oldum daha önce dinlemediğime dehşet birşey olmuş my war Dinlerken heycanlanıyo insan Eminim yakında farkediliceksiniz gerçi Türkiyede biraz zor ama neyse tekrardan tebrik ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Çok sağlam valla ....arkadaşımın sitesin de bu grubun parçalarını vermek istiyorum tanıtım yapıp mümkün mü acaba.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.