AgoniaJoeremi Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Çekil git,ey mutlu saat!İstenmeyen bir mutluluk geldi bana seninle!En derin acıma durmuşum burda ben; Sen zamansız geldin! NIETZSCHE Hayatınızda hala deli gibi olmasını istediğiniz bişeyler varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Olmaz mı hiç olur tabi...Mesela deli gibi sınavımı kazanmak,adam gibi biri olsun istiyorum hayatımda...Kıvırcık saçlı,gamzeli bir erkek çocuğum olsun:p papyon takayım ona,mutlu, mesut ,bahtiyar olalım istiyorum.....Sevdiklerimin ölümünü görmek istemiyorum,hayat adil olsun istiyorum.....Daha neler neler istiyorum...Bu liste çok uzar!!!! Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Beni istiyorum beni, "bir ben var benden içeri" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bir yaz akşamı balkonda otururken kendime bakmak isterdim daha böle nice nice şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 İktidarımı asla kaybetmek istemiyorum :D şakaydı ahaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Çıkıp koridorda ona baktığım günleri özledim. Kulağımda kulaklıkla müzik dinlerken ona bakmayı, bakarken ağlamaklı olduğum anları özledim. En oynak şarkıda bile hüzünlenmeyi özledim. Her filme ağlamayı özledim. Tanımadan sadece uzaktan uzaktan baktığım o soğuk kış günlerini özledim. Keşke tekrar aşık olsam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rhowenna Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 O kadar çokki bunları saymakla bitiremem Mavinin ve yeşilin bir arada oldugu bi yerde kuçuk bir evde ateşimi yakıp karşısına geçip kitabımı okumak arada kırmızı şarapta fena olmas :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.