emtrem Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Arkadaslar bilmem sizede oluyomudur ama ben bazen (pek sık olmuo) rüyamı kontrol edebiliyorum rüyadayken bulunduğum ortamın rüya olduğunu bilyorum ve ne yaparsam yapayım bana bir zarar gelmiyeceğini ve yasakların olamadığınıda bilyorum sanki bir bilgisayar oyunu gibi ama daha eğlenceli gercek dunyadan gelen sesleri duyabiliyorum istersem duymamaya calısıyorum arkadaslar sizce bu nasıl bir rüyadır, normalmidir, herkeze oluyomudur. Paylasımlarınız için tesekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miracle Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bana bu şekilde olmadı hiç yani istediğim sesleri falan duyamıyorum ama sanki rüyalarımı yönlendiriyorum. mesela bi ortamdayım rüyamda,şimdi de şurda olurum falan diyorum. sonra rüyada oradaymışım gibi görüyorum. yani rüyaya nasıl devam edebileceğimi bazen kontrol edebiliyorum ama her istediğimde olmuyor tabi. özelikle de dünyadan gelen sesleri duyup duymama konusu başıma gelmedi hiç. bazen de rüyada olduğumu anlayabiliyorum. hatta mesela çok kötü,beni üzen bi rüyaysa ve rüyada olduğumu hissediyorsam uyanmaya çalışıyorum "bu bi rüya ve artık bitsin" diye düşünüyorum.ama olmuyor,rüya istediğim zaman son bulmadığı için rüyanın sonuna kadar ağlıyorum,üzülüyorum falan... bunlar gelmişti başıma daha önce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Lucid rüya ile ilgili başlıklar var astral seyahat ve durugörü bölümünde. Bir bak istersen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 evet aynısı bana da oluyor...bir gün daha detaylı izah ederim bu forumda umarım..çünkü henüz çözemediğim bazı noktalar var neyi nasıl hangi koşulda yapabildiğime dair bu olayla ilgili... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 bana bu şekilde olmadı hiç yani istediğim sesleri falan duyamıyorum ama sanki rüyalarımı yönlendiriyorum. mesela bi ortamdayım rüyamda,şimdi de şurda olurum falan diyorum. sonra rüyada oradaymışım gibi görüyorum. yani rüyaya nasıl devam edebileceğimi bazen kontrol edebiliyorum ama her istediğimde olmuyor tabi. özelikle de dünyadan gelen sesleri duyup duymama konusu başıma gelmedi hiç. bazen de rüyada olduğumu anlayabiliyorum. hatta mesela çok kötü,beni üzen bi rüyaysa ve rüyada olduğumu hissediyorsam uyanmaya çalışıyorum "bu bi rüya ve artık bitsin" diye düşünüyorum.ama olmuyor,rüya istediğim zaman son bulmadığı için rüyanın sonuna kadar ağlıyorum,üzülüyorum falan... bunlar gelmişti başıma daha önce.korkup uyanmayı istemek yerine rüyadaki problemin üstesinden gel.çünkü güç sende sen ne istersen o olur..buna inan çünkü örneği ben..eğer eğer rüyan kabusa dönüyorsa yönlendir.mesela bir devle karşılaştın onu altedme için seninde ellerinden ateş topu çıksın..olmaz deme inan sadece:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2008 Bazı insanlar vardır ki benim gibilerdir onlar... Reelde fazla acı görmüş ama bi raddeden sonra umursamamaya, hissetmemeye baslar... Bu zaman içerisinde rüyalarını kontrol etmeyi ögrenir cünkü bu da bilinc altının gercegi oldugunu ogrenmıs olur Ama acısını burda duyar hisseder... Eger sen de onlardansan gercekten cok güclü birisin gercekte.Fakat bazıları (bazı varlıklar da diyebiliriz) senı reelde bezdiremedigi için rüyalarında izin verırler herseyi yapıp sorumsuzlasmana... Zamanla kafayı bile sıyırabilirsin Dikkat et psikolojik yardım almayı falan dene bu konuda... Kendimden biliyorum yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Bazı insanlar vardır ki benim gibilerdir onlar... Reelde fazla acı görmüş ama bi raddeden sonra umursamamaya, hissetmemeye baslar... Bu zaman içerisinde rüyalarını kontrol etmeyi ögrenir cünkü bu da bilinc altının gercegi oldugunu ogrenmıs olur Ama acısını burda duyar hisseder... Eger sen de onlardansan gercekten cok güclü birisin gercekte.Fakat bazıları (bazı varlıklar da diyebiliriz) senı reelde bezdiremedigi için rüyalarında izin verırler herseyi yapıp sorumsuzlasmana... Zamanla kafayı bile sıyırabilirsin Dikkat et psikolojik yardım almayı falan dene bu konuda... Kendimden biliyorum yani teşekkür ederim:) ama reel ne demek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 reel, gerçek demektir bir çok kişide oluyor sanırım benzer durumlar emtrem'in dediği gibi. bende istersem rüyalarımı kontrol edebiliyorum, olmasını istediğim şeyi görebiliyorum, ya da görmek istemediğim bir kabustan kendimi zorlayarak uyandırabiliyorum. ama 3kere rüyalarım gerçek oldu. ikisi benimle ilgiliydi, biri de pek muhabbetim olmayan bir arkadaşımla ilgili. eğer bu rüyaları görmeseydim, rüyalarımı yönlendirebilmem tamamen hayal gücümle ilgili, uyurken aslında hayaller kuruyorum derdim. ama gerçekleşince bunlara hayal demek.. bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 ruya gormeyi cok seviyorum.korkunc ruya gordugumde uyanmak istemiyorum.bende bazen sey oluyor mesela uyaniyorum kisa bi anlik ama,sonra geri yattigimda bazen devamini goruyorum.bi bey gormustum cok yakisikli.hayatimda hic gormedigim biri.sahildeyiz onla gunesleniyoruz.yaa adam tam bisey dicek pat uyandim. tabi hemen geri yattim.arada baska baska seyler gordum ama sonunda diyecegi seyi duydum cunku yeniden gordum onu.ama baska bi ortamdaydik bu kez:thumbsup:bana dedigi sey bende kalsin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 bazı arkadaslarımdan şu anda belki nefret ediyorum onlardan cok eziyet cektim diyebilirim hep onlardan kurtulmak istedim bu zamandada sabırı kullanmayı ve faydalarını öğrendim ve hala onlara nefret duyuyorum onlara nefret duymak istemem ama bi yandanda bana verdiği acılar gelio aklıma belki bundandır:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 bende kontrol edebiliorm ve çok zevkli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 bende kontrol edebiliorm ve çok zevkli katılıyorum -------------------- ama bazen şöylede olabiliyor çok güzel bir rüyanın ortasında uyanırsınız ve bir daha yerinize yatıp o rüyanın devamını aklınızda hayal olarak canlandırılsınız çok zaman geçmeden bi bakmışınız yine o rüyadasınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 evet, işte bu dediğine hayal kurmak derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 evet, işte bu dediğine hayal kurmak derim ben bencede öyle zaten ama benim ilk bahsettiğim ayrı birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 rüya tabirlerinde, kız çocuk görmenin pek iyi yorumlanmadığını biliyorum..ve 2 gün önce rüyamda hamileydim, kız çocuğum olacaktı fakat kız çocuğunun rüyamda da iyi yorumlanmadığının farkındayım ve ben kız çocuğunu bir erkek çocuğuna çevirdim.. ve 4 yaşinda bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.. bi anlam veremedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 rüya tabirlerinde, kız çocuk görmenin pek iyi yorumlanmadığını biliyorum..ve 2 gün önce rüyamda hamileydim, kız çocuğum olacaktı fakat kız çocuğunun rüyamda da iyi yorumlanmadığının farkındayım ve ben kız çocuğunu bir erkek çocuğuna çevirdim.. ve 4 yaşinda bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.. bi anlam veremedim..4 yaşındamı? askerden sonra doğursaydın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 fena mı genç yaşımda torunlarıda görürdüm dimi;) yanlış bilgi olmuş..çocuk doğduktan sonra 4 yaşına giriyo..bebekliği uzun sürmüyo anlayaccağın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 rüya tabirlerinde, kız çocuk görmenin pek iyi yorumlanmadığını biliyorum..ve 2 gün önce rüyamda hamileydim, kız çocuğum olacaktı fakat kız çocuğunun rüyamda da iyi yorumlanmadığının farkındayım ve ben kız çocuğunu bir erkek çocuğuna çevirdim.. ve 4 yaşinda bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.. bi anlam veremedim.. ben tam tersini biliyorum, yani cinsiyet farketmez çocuk varsa eğer, bunun kötü yorumlanacağını zannetmiyorum. sizin bildiğiniz yorum nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 kız çocuğu genellikle içinde bulunduğunuz durumdan olumsuz sonuç alacağınızın işaretidir diye biliyorum. gerçi bir çok rüya tabirini karşılaştırdığınızda farklı yorumlar elde edebiliyorsunuz. eskiden kız çocuğu olan kadınlara pek iyi davranılmazmış taki o kadının erkek çocuğu olana kadar..ayrıca tarihini tam hatırlamıyorum ama zamanında kadınların uğrsuzluk getirdiklerine inanalar bir çok kadını canlı canlı yakmışlar. sanırım günümüzde de rüyada kız çocuk görmenin olumsuz diye açıklamsı bu anlattıklarımdan ileri geliyor. zaten rüyada görülen nesnelerin çoğunun gerçek hayatla bir bağlantısı var. tabi rüyaları tek bir nesne ile yorumlamak doğru değildir. rüyalar yorumlanırken rüyanın tamamı ele alınmalıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 söyledikleriniz mantıklı gerçekten, eğer bir rüya tabirleri kitabından yararlanıyorsanız, sanırım eski bir kitap. çünkü bende farklı kitaplar var, çoğu da 2000 yılından sonra basılmış. Ve hepsinde de çocuğun bereket anlamı taşıdığı yazılı, kısaca özetlersek.. Ayrıca yorumlarken kitaplara bağlı kalmamak gerek bazen, kendi kitabını oluşturabilirsen daha sağlıklı yorumlarda bulunabilirsin. Neyse, sanırım konuyu amacından birazcık saptırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 kendi kitabını oluşturmak yerinde bir söz oldu.. rüya tabirleri sadece bize yol gösteriyor..yorum yine sana kalıyor...ben sadece okuduğum farklı kitapları bir araya getiriyorum..bunlara mitoloji kitaplarıda dahil hatta dede korkut hikayeleride...güzel rüyalar görme dileğiyle.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 rüya tabirlerinde, kız çocuk görmenin pek iyi yorumlanmadığını biliyorum..ve 2 gün önce rüyamda hamileydim, kız çocuğum olacaktı fakat kız çocuğunun rüyamda da iyi yorumlanmadığının farkındayım ve ben kız çocuğunu bir erkek çocuğuna çevirdim.. ve 4 yaşinda bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.. bi anlam veremedim.. peki bunu rüyada olduğunu bilerek ve isteyerekmi yaptın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 peki bunu rüyada olduğunu bilerek ve isteyerekmi yaptın aslında ben de bilmiyorum. sadece rüyamda da kız çocuğu görmenin iyi olmadığını biliyodum ve bu durumu rüyamda değiştirdim..işin aslını ben de çözebilmiş değilim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JesheM Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 su zamana kadar ruya maceralarim cok oldu ama hic ruyami yonlendirmadim. sizce bu bir yetenek mi gelistirebilirmiyiz:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 su zamana kadar ruya maceralarim cok oldu ama hic ruyami yonlendirmadim. sizce bu bir yetenek mi gelistirebilirmiyiz:confused: ben, bir yetenek olmadığını düşünüyorum, çok profesyonelce olmasa da bir fikrim var bu konuda: gördüğümüz rüyalar, bilinçaltımızda biriken; olmasını istediğimiz, belki de hayalini kurduğumuz ya da korktuğumuz şeyler.. yani hayallerimiz. biz uyurken hayal kuruyoruz, bilinçsizce. o yüzden de istediğimiz zaman onlara hükmedebiliyoruz. ben bunu herkesin yapabileceğini düşünüyorum. gerçekten rüya gördüğümün bilincinde oluyorum bazı zamanlar, o zaman onları yönlendirebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.