Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 http://img112.imageshack.us/img112/6582/constantineqi5.jpg Höh dedim baktım ki Constantine yok nasıl açılmamış şaştım ve bu şeref bana ait olduğu için mutluyum karşınızda Constantine John constantine Pislik:D Yapım : 2004, ABD Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Korku Yönetmen : Francis Lawrence Senaryo : Jamie Delano (Kitap), Garth Ennis (Kitap), Kevin Brodbin, Frank Cappello Oyuncular : Keanu Reeves, Tilda Swinton, Rachel Weisz, Djimon Hounsou, Shia LaBeouf, José Zúñiga, Peter Stormare, Pruitt Taylor Vince, Larry Cedar, Max Baker, April Grace, Suzanne Whang, Francis Guinan, Jesse Ramirez, Gavin Rossdale Yapımcı : Akiva Goldsman, Lauren Shuler Donner, Benjamin Melniker, Erwin Stoff, Michael E. Uslan, Lorenzo Di Bonaventura Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot Müzik : Klaus Badelt, Brian Tyler Süre : 2 saat, 01 dk. Gösterim Tarihi : 11 Mart 2005 Konu : John Constantine, cehennemden yeni çıkan ve oraya tekrar geri dönmek istemeyen, lanetlenmiş bir adamdır. Bunun yanında melek ve şeytan gibi dünya dışı varlıkları görebilme yeteneğine sahiptir. Bu yeteneği ile şeytanları uzaklaştırarak Tanrı'ya hizmet etmektedir. Bu şekilde Cennet'te kendine bir yer edinebileceğini düşünmektedir. Ünü, ikiz kardeşinin gizemli intaharını araştıran detektif Angela'nın dikkatini çeker. İntihar edenlerin sonsuza dek cehennemde kalacağı kuralı dedektif Angela'yı endişelendirmektedir. Bu yüzden gerçeği bulabilmek için John'dan yardım ister. John olayı inceledikçe Angela'ya araştırmasında yardım etmeye karar verir. Ancak bu bitmeyen kurtarma araştırmasında kiminle karşılaşacağını az da olsa tahmin edebilmektedir. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Harika bir filmdi geçen sene izlemiştim. Başlığının açılması iyi oldu teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 LA SFİDA TRA INFERNO E PARADISO SI DECIDE SULLA TERRA afişteki bu yazının anlamı nedir bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 sevdigim bi filmdir:) tesekkurler hatırlattıgın icin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 italyanca:P olabilir... inferno:Pyu biliorum:P ondan... cehnnem:P aranızda italyanca bilen varsa merağımızı gidersin:P lütfen... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Hocam sen bugüne kadar nasıl sabrettin bu başlığı açmamak için? Ds Comics tarafından yaratılmış bir çizgiromandır. Asıl adı "Hellblazer"dır. Nedense filmde çok oynamışlar John Constantine'le. Normalde Constantine, sarışın bir ingilizdir. Ayrıca Keanu Reeves, çok çekici kılmış Constantine'i. Normal standartlara sahip bir insan, aslolan ingiliz Constantine'e katlanamaz. Öylesine soğuk bir insandır yani. Hellblazer, Hellraisor'a benziyor diye ismi de değiştirilmiş filmin. Ayırca soğuk esprilerle süslenmiş.(bknz.:Gitti 900 dolarlık gömlek.). Ben şahsen filmi gayet beğendim. Bütün bu değişikliklere rağmen çizgormandan ayrı gayet hoş bir film ortaya çıkmış. Filmden öğrenilecekler de var elbet. Ben şunları anladım; Sigara içmek sağlığa zararlıdır Cehennem çok kötü bir yerdir. Lucifer çok sempatik bir adam olabilir:D Esas oğlan ve esas kız mutlaka öpüşmek zorunda değillerdir. Bir de şu var tabi.. I am Constantine, John Constantine... Asshole. Edit: Unuttuğum bir şey var. Fimin başrolü ilk olarak Nicholas Cage'e önerilmiş. Fakat başka bir iş için Cage bu rolü kabul etmemiş. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 konu şahane bunun yanına başrol keanu olunca film vazgeçilmezler arasına girer gerçekten harika bir film izlemeyen varsa acilen hiç durmasın hemen şimdi bulsun ve izlesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Eline sağlık eisenheim ben bu konuyu vardır diye açmadım lan bi bakayım acaba hic gormedim falan arattırdım yok:D sora pis bi sırıtma yaptım kendi kendime:D abi karman bekliyor su an veremiyorum aklımdasın sey var bide o gomlek 900 değil 200 dolar:D 6. maddene dikkat cekeyim hep bekledim öpüşecekler diye o ayrıntı cok ilginç herkes bekliyor kesin opüşecekler diye ama yonetmen seyircelere ufak bir oyun oynuyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Eline sağlık eisenheim ben bu konuyu vardır diye açmadım lan bi bakayım acaba hic gormedim falan arattırdım yok:D sora pis bi sırıtma yaptım kendi kendime:D abi karman bekliyor su an veremiyorum aklımdasın sey var bide o gomlek 900 değil 200 dolar:D 6. maddene dikkat cekeyim hep bekledim öpüşecekler diye o ayrıntı cok ilginç herkes bekliyor kesin opüşecekler diye ama yonetmen seyircelere ufak bir oyun oynuyor:D Espri o kadar kötüymüş ki gömleğin kaç dolar olduğu aklımda kalmamış Hocam ben de sana karma veremiyormuşum ama en kısa zamanda vereceğim. Bu arada aslolan John Constantine böyle bir adam http://timbradstreet.typepad.com/photos/recent_cover_illustration/hellblazer215f.jpg http://www.kanguncesi.com/kgv4/images/rsgallery/original/hellblazer.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bitane karma verdim ama bu konu için seni karmaya boğacam geceyürüyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Şu espri nasıl kızı küvete sokma sahnesi -bunlarıda cıkarmama gerek var mı,yokSA KAlabilirmi? john sessizce gogüslere dogru bakar:D -jOHN heyy john -Sadece düşünüyorum:D -john,john -hayır yok ahaha SANDALYE SAHNESİ Midnigt-BUna emin misin_ John-Hayır:D midnight-sans var mı? john-sans ona gerekicek:D ------------------------------------------------- Parapsikolog--bitane karma verdim ama bu konu için seni karmaya boğacam geceyürüyen:)teşekkürler para ----------------------------------------------------- iyi ki o oynamamış yok baba ya keanu reeves role cup oturmuş cok karizma yav kız olsam ilk ona susayım ben :Dahaha 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Cehenneme gitmeden önce soruyordu: -Midnite doğu ne taraf? Kudüs'le mi alakalıydı acaba:huh: Filmi izlerken yanımda oturan arkadaşımın söylediğine bayağı gülmüştüm. +Olum aslında Constantine müslüman ama çaktırmıyor. Korkudan Kıble'nin yerini soruyor Midnite'a.. http://www.comicscreatorsguild.co.uk/nowreadthis/wp-content/uploads/2007/03/hbz.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 geceyürüyen ikimizde kız olsak saç baş yoluşurduk şimdi ama neyse:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bilmiyorum neden sorduğunu kutsal bi yer demekki bizde güney onlarda doğu... --Kapıyı tutun aşagı mı gidiyor? John--Ya yardım etmezsem:D:D ahaha kesin oyle olurdu para:D koptum buna:D benim o hayır benim hayır benim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bilmiyorum neden sorduğunu kutsal bi yer demekki bizde güney onlarda doğu... Filmin geçtiği yer Amerika olduğundan dolayı Kudüs onlarda doğuda kalıyor. Büyük olasılıkla bununla alakalı Neyse çok uzattım bu konuyu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 örümceği bardağa hapsetmesi çok hoşuma gitmişti benim(-dünyama hoş geldin) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bak o sahne süperdi zavallı örümcek keş oldu iki dakkada geceyürüyen ikinci karma için kaç kişiye karma verdim abi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 bak o sahne süperdi zavallı örümcek keş oldu iki dakkada geceyürüyen ikinci karma için kaç kişiye karma verdim abi yabide sen bana sor einseheim in karmayı unutmuyim diye:D sagolasın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 keanu reeves adamım. çok başarılı filmelerden biri. bu adamın hangi filmi kötü olabilir zaten? gece yürüyen teşekkürler. bu konuyu burda görmek çok güzel.doğrusu senin bu konuyu açmanı bekliyordum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
constantinedimmu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 bu adamın sadece sigara içişine hastayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmedhan_gs Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 film gerçekten güsel ama bi dokundurma yapmıslar hz.AZRAİLİ ole göstermeleri yanlış olmus biraz tabi bnm düşüncem sizi bilemem.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 film gerçekten güsel ama bi dokundurma yapmıslar hz.AZRAİLİ ole göstermeleri yanlış olmus biraz tabi bnm düşüncem sizi bilemem.... Azrail değil Gabriel. Yani Cebrail. Ve düşüncene ben de katılıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
katilpalyaco Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Tabi ya hangi akıl hastası intihar eder ki bu tam bi delilik :D:D:D:D:D konu icin tskrler lanet herif.o filmi dün aksam 12.kez izledigini biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Tabi ya hangi akıl hastası intihar eder ki bu tam bi delilik :D:D:D:D:D konu icin tskrler lanet herif.o filmi dün aksam 12.kez izledigini biliyorum Beni tanıyorsun pislik herif onemli değil bu bana borçtu:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 sadece 12. kezmi izledin bugün 16. kez izledim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.