raskolnikov Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 kasabanin birisinde capkinliklariyla ünlü imam ve bekci varmis. o kadar zampara imisler ki, ucan sinegi bile götürüyorlarmis. birgün kasabaya, mesleginin baharinda genc, idealist bir doktor bey atanmis. genc doktor hem yakisikli, hem de cok parlak kiz gibi birseymis. doktoru gören bekci ile imam iddiaya girmisler. doktoru kim önce becerirse, iddiayi o kazanacakmis. günlerden bir gün, aksam üzeri kasabanin bekcisi doktorun muayenehanesine gitmis. doktora rahatsizligini söylemis. doktor, bekcinin üzerini cikartip uzanmasini söylemis. bekciyi muayene etmeye baslamis. elini bekcinin sirtina ve gögsüne sürerken bekci doktorun elini nazikce tutmus: bekci; doktor bey sana birsey söylemek istiyorum. doktor; söyle bakalim bekci; ben senden hoslaniyorum. mümkünse seni bir kere yapmak istiyorum. doktor; hay hay neden olmasin. biz hastalarimizin her türlü ihtiyacini karsilamak icin görev yapiyoruz. yalniz simdi aksam üzeridir, insanlar isten cikmistir, muayenehaneme ugrayabilirler. sen su pencereden bir bak bakayim sokak sakin mi, yakalanmayalim, der. pencereler yukariya dogru acilip, alttan mandallanan pencerelerdenmis. bekci pencereyi yukariya dogru kaldirip basini disari cikartip sokaga bakmaya baslamis. tam bu sirada doktor pencerenin mandalini cevirerek pencereyi kapatmis ve bekcini basi disarida kalmis. doktor bekcinin arkasina gecip pantolonunu indirmis ve baslamis icraata. doktor icraata iken bekcinin agzindaki düdük “düüüüürt” “düüüürt” diye ötüyormus. tam bu sirada sokaktan gecmekte olan imam efendi; imam ; hayirdir bekci efendi, o pencerede ne isin var? bekci; bakiyorum, asayis berkemal mi? imam; sen onu benim külahima anlat. ben dün gece sabaha kadar o pencerede ezan okudum. demis 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 abi gece gece kopardın beni helal sana:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 ehuehueuheuhe gece 3 te güldürdün beni teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 ahahahah süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 :rofl::rofl: , teşekkürler risko Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 :rofl: koptum..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xerxe-S Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 saol raskolnikov çok komikti xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2009 daha önce duymamıştım.. gerçekten de harika..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 biri erken davranmış galiba:p:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2009 eline sağlık çok iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.