raskolnikov Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2008 bir köyün camisinde imam cemaate vaaz vermektedir. ansizin iceri dalan bir köylü köyü sel basmakta oldugunu haber verir. butun cemaat hemen kendilerini disari atip, kacar. sadece imam butun israrlara ragmen köyü terketmeyi reddeder ve tanri nin kendisini koruyacagini soyleyerek, camide kalir. kisa bir sure sonra sular camiye ulasir, imam caresiz minareye cikar. sular minarenin ilk katina yukselirken bir tekne imami kurtarmaya gelir. ancak dinibutun imam, tanri nin kendisini koruyacagini soyleyerek tekneye binmez. sular yukselir, imam ikinci kata cikmak zorunda kalir. bir tekne daha gelir, ancak imam yine tanrinın kendisini koruyacagina inancinin tam oldugunu soyleyerek tekneye binmez. sular iyice yukselir. imam artik minarenin en tepesindedir. bir helikopter yaklasir. icindekiler durumun kotu oldugunu anlatarak imama helikoptere gelmesi konusunda israr eder. imam helikoptere binmeyi de reddeder. bir sure sonra sular iyice yukselir ve imam bogularak olur. kendisini cennetin kapisinda melekler karsilar; -melek: hosgeldiniz. cennette köskünüz hazirlandi. buyrun. -imam: cennete girmek istedigimden emin degilim. -melek: neden? -imam: tanri ya biraz kirginim. -melek: ne oldu ki? -imam: ben hayatimi ibadet ederek gecirdim. insanlara hep iyilik yaptim, gunahtan uzak durdum. yasadigim koyu sel basti, herkes kacti ama tanri nin beni kurtaracagina inandigimdan kaldim. goruyorsunuzki simdi burdayim... tam bu sirada yukaridan tanri nin sesi duyulur: -salaga iki tekne bir helikopter gonderdik!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ehehehe:D çok güzelmiş. teşekkürler.. " tam bu sirada yukaridan tanri nin sesi duyulur: -salaga iki tekne bir helikopter gonderdik!!! " :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 " tam bu sirada yukaridan tanri nin sesi duyulur: -salaga iki tekne bir helikopter gonderdik!!!'' :D güzel olmuş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 teşekkürLer biliyrdum bunu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 hoşmuş tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Te allaaam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 güzelmişş:Dteşekkür ederiz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quiet ScReaM Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 süpermiiş yha.wale koptum teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çok iyiymiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Zuhaaahhaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Runarch Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Önemli olan fark edebilmek. Güzel ve anlamlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 tanrım banada 10 milyon dolar lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.