darknessgod Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 http://img516.imageshack.us/img516/9455/sekztasarimni9.jpg Adı: 8ek!z ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ Kuruluş Yılı : 2004 ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ Şehir : Kocaeli // İzmit ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ Müzik Türü: Alternatif Rock ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ Biyografi: SEKİZ, 2003 yılının Mart ayında Mert DENİZMEN(vocalgitar),Serkan ERİN(ritim gitar),Umut DİRİÖZ(solo gitarback vocal), Yusuf Bekir OKTAY(bass gitar) ve Berkan MADENÜS(davul) tarafından kuruldu. Kurulduğu ilk gün kendi bestesi olan "Eğer Birkez Görseydim" isimli ilk parçasını yazdı. Bu parçayla birlikte umut verici ve aynı zamanda mücadeleci bir yola girdi. Tanınma aşamasında oldukları için ilk deneyimlerini çeşitli okulların düzenlemiş olduğu festivallerde sahne alarak edindi. 2004 yılında kendi çabasıyla oluşturduğu stüdyoda çalışmalarına hız kazandıran grup, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde yaşamlarını yitiren insanların anısına, ikinci bestesi "Deprem" i yazdı. Daha sonra da bünyesine Müge ÇUVAK(back vocal)'ı katarak çalışmalarına devam etti. Aralık ayında kendisine ait, ikisi yeni dört besteyi kayda girerek ilk demolarını elde etti. Bununla birlikte de yine bir ilk olarak stüdyo deneyimi kazanmış oldu. Bu sırada birçok konser ve etkinlikte sahne almayı da ihmal etmedi. 2005 yılının Şubat'ında 5 saatlik bir çalışma sonucu "Havva ile Adem" adlı parçasını yazdı. "Uluslararası Otomobil Fuarı - AUTOSHOW"da sahne alarak yavaş yavaş kendini ispat etmeye ve kendini kanıtlamış gruplardan biri olmaya yaklaştı.Grup, bu başarının ardından ne yazık ki grup üyelerinden Müge ÇUVAK(back vocal) ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Tekrar uygun şartlar oluştuktan sonra, "Havva ile Adem"e, Stüdyo Ankara'da, İbrahim Abi'nin davulla eşlik etmesiyle profesyonel bir kayıt yaptı ve büyük bir çıkış yakaladı. Bu yılın sonlarına doğru Berkan MADENÜS(davul) ile yollarını ayırdı. Bu olayın ardından grup, beste ve söz çalışmalarına ara vermeden devam etti. 2006 yılında yeni bir baterist arayışına giren grup, çok kısa bir süre içinde Berat GÖKÇE(davul) ile tanıştı ve bünyesine dahil etti. Bu yeni bateristin müzik bilgisi ve yardımları ile kendini daha profesyonel bir seviyeye taşıdı. Kocaelili gençler arasında büyük bir üne kavuşan Sekiz, Kocaeli Üniversitesi Müzik Klübü ile ortak çalışmalara imza atarak Kocaeli'nin saygın barlarında sahne aldı. Yaz sezonu başlangıcıyla üniversite şenliklerinde üstün performans sergileyen grup, artık herkesin beğenisini kazanmış ve birçok grubun içinden sıyrılarak 'adı duyulur gruplar' arasına girmiştir. Daha sonra ünlü isimlerin alt grubu olarak sahne aldı ve çalışmalarını sürdürdü. 2007 yılında bar programlarıyla ve konserleriyle yoluna durmaksızın devam etti. Ardından Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi'nde başarılı bir sahne performansıyla büyük beğeni topladı ve festivallerin aranan grubu olma yolunda emin adımlarla ilerledi.Bu sırada beste çalışmalarına da devam eden grup "Yoksa" isimli yeni parçasını yazdı. Yılın Ağustos ayında, "BARIŞAROCK Festivali 2007"nin "Mavi Duman Sahnesi"nde yer alarak, bu sahnenin "En İyi Canlı Performans Grubu" seçildi. Bu büyük başarı ile adını yediden yetmişe, binlerce kişiye duyurdu ve böylece gruptaki her elemanın ortak hayallerinden bir tanesi gerçekleşmiş oldu. Daha sonra Eylül ayının başında, "Donanma Yaza Veda Şenlikleri"nde yer alarak, çocukken hayallerini süsleyen sahnede unutamayacakları bir performans sergiledi. 2008 yılında SEKİZ'in başarısında büyük emeği olan Berat GÖKÇE(davul) ile -iş hayatındaki çalışmalarından dolayı- verdiği tüm emeklere teşekkür ederek yollarını ayırmak zorunda kaldı. Yeni bir baterist arayışı içindeyken, birkaç bateristle deneme yaptı. Son olarak daha önce de birçok başarılı grup ile birlikte çalışarak kendi alanında profesyonelleşmiş olan Samet ÇETİNAK(davul) ile yola devam etti. Kısa bir aradan sonra sahnelere dönen SEKİZ, "Ruhlar Çorbası" isimli yeni bestesiyle bir kez daha kendini kanıtlamış oldu. Bar programlarının yanı sıra çeşitli konserlerde sahne aldı. Mayıs ayının başında "Bahar Şenlikleri"nde yeni bir yorum katarak seslendirdiği "Hop Ninnayı" isimli parça ile büyük beğeni topladı. Tüm bu başarıları sonucunda Haziran ayı başlangıcı ile birlikte albüm çalışmalarına ağırlık veren grup, aynı zamanda konser programlarına da devam etmektedir.. Web Sitesi : www.myspace.com/sekizband ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ GRUP ELEMANLARI Umut DİRİÖZ // Solo Gitar, Back Vokal, Klavye Serkan ERİN // Ritim gitar Yusuf Bekir OKTAY // Bass Gitar Mert DENİZMEN // Vokal, akustik gitar, mızıka Samet ÇETiNAK // Bateri,Perküsyon ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ Şarkı Ve Video Linkleri: www.sekz.anatolianrock.com www.myspace.com/sekizband ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ İLETİŞİM: 0554 306 25 00 0534 724 11 04 [email protected] 8 e K ! z l|lllll|lll||ll||lll| ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³ ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ "GNOXIS PLAYER" linkleri Adem ile Havva http://www.gnoxis.com/music/song/id_674/ Eğer Birkez Görseydim http://www.gnoxis.com/music/song/id_675/ Deprem (Sence Ben) http://www.gnoxis.com/music/song/id_676/ 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 beğendiğine sevindim. üstte oldu msj ama olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 bence güzel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 bencede guzel dark adem ve havva yı dinlemenizi tavsiye ederim dark abinin gitarına saglık ehuhehehe:):) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 "eger birkez gorseydım" adlı parcası gayet guzel hosuma gıttı! diğerini dınleme fırsatım olmadı ama onlarında guzel olduklarına emınım! Tsk! saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Adem ve Havva cidden çok hoşmuş Gruba ilerleyen müzik yaşantısında başarılar. Teşekkürler hocam:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 böyle amatörce başlar sonra zaman içinde oturur grupların tarzları. emekleriniz umarım boşa çıkmaz , ben beğendim :)yolunuz açık olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Ben de beğendim gerçekten çok güzel:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ph0enix Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 parçaları hoşuma gitti tebrikler, Not '' [email protected] '' bu msn adresine sahip arkadaş aynı zamanda hacker mı acaba:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 acabaa ölemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 genişletilmis biyografi eklenmiş ilk mesaj guncellenmiştir efenim....ilgi ve bilginize;) .Amator gruplarımıza sahip cıkalım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 ana kocaeli.. nerde calıyor bu grup? :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bu grup tam olarak sabit bi yeri yok yani barlarda sabit program da diiler konser oldukça çıkıyorlar bu yıl ki barışarock ta çıkıcaklar. konser ve festivallerde çalıyorlar. Zom barda çıktılar. Maas Club da çıktılar. yaza veda konserinde çıktılar. 2007 barışarock da çıktılar. genelde izmit teki konser etkinliklerinde çalıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bu sene festivalde caldılarmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bu sene barışarock festivalinde sahne alıcaklar daha festival olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 kocaeli üni senliklerinde demek istemiştim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 evet çıktılar. 2. gündü galiba saat 14.00 da olması lasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 uyuyordum o saatte galiba.. kacırmısım konseri anlasılan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 kötu olmus. canlı performansları kacırdın çok iilerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wenoms Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 evet güzel bir grup. kocaelideki en iyi gruplardan adem ile havva kendi şarkıları ve çok güzL wicked game(cover) ilk bunlarıda dinlemenizi tavsiye ederim basarılar sek!z insllh daha güzL yerlere gelirsinz:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KraKer Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Eğer birkez görseydimi beğendim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.