Carmelita Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 Arama yaptım ve kontrol ettim bu sefer dikkatliyim (: Güneşin yağmurdan sonra bir dizi çamura parladığı ya da bir nehrin, kanalın ya da denizin boyunda altın sarısından bir patikayı meydana getirdiği bir yer bulun. Paranın toprak elementiyle bağlantıları olan bir unsur olmasından ötürü, bir dizi parlayan madeni para kullanın. paraların toplam sayısı 9 olsun ve söyleme hızınızı giderek arttırarak şu cümleyi 9 kez söyleyin ''Güneş güneşli ol ve bana da para bul getir'' Altın sarısı sembollerin ilkini, kendinize yakın bir yerden suya bırakın ya da fırlatıp atıp. Mısrayı yineleyin ve başka bir parayı daha uzağa atın. 9 parayı da aynı şekilde suya bırakın ve sonuncusunu mümkün olduğu kadar uzağa fırlatın Peki en uygun zaman nedir? -Aralığın ortaları ve Ocak ayı -Kış ortası gün dönümü büyüsü, 21 aralığın çevresinde kalan dönem, para ve pratik faydalar için büyü uygulamaları yapmanın en uygun zamanıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 saçmalık.ayrıca İslam dininde büyü YASAK!!! sana göre yasaksa ne oku ne de uygula, ama en önemlisi saygı göster ki saygı gör. yorumun için tesekkür ediyorum.. webcan, sen de sağol (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leomar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 sana göre yasaksa ne oku ne de uygula, ama en önemlisi saygı göster ki saygı gör. yorumun için tesekkür ediyorum.. webcan, sen de sağol (: her konuya saygım var.ancak sadece uyarmak istedim.yanlış anlama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 üzgünüm, sanırım yanlış anladım ve bence yerimde kim olsa yanlış anlardı, hitap şekline dikkat etmelisin, bu da benden bir uyarı olsun, ya da tavsiye diyelim.. ----- neyse konu amacından baya saptı sanırım, uzatmayalım lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aschin Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Büyye karşı antipatin varsa bu sitede dolaşma bence. Yalnış yerde olabilirsin. İnsanın kendisiyle çelişmesi tehlike arz eder. Yanlış anlama iyi niyetle dostça bir öneri. İslamda höşgörü diye bir şey var. Başka dinlere ve inançlara saygı var. Ayette ne demiş . Senin dinin sana Benim dinim bana. Emek veren herkeze burdan saygı ve selamlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carmelita Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Büyye karşı antipatin varsa bu sitede dolaşma bence. Yalnış yerde olabilirsin. İnsanın kendisiyle çelişmesi tehlike arz eder. Yanlış anlama iyi niyetle dostça bir öneri. İslamda höşgörü diye bir şey var. Başka dinlere ve inançlara saygı var. Ayette ne demiş . Senin dinin sana Benim dinim bana. Emek veren herkeze burdan saygı ve selamlar. ''bu sitede'' demek biraz abartı olur, Witchcraft bölümü diyelim.. teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 teşekkürler ama dediğin gibi bir yer bulmak biraz zamanımı alıcak hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Deneyen var mı bu büyüyü ? bu arada teşekkürler paylaştığın için carmelita Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 türk milleti başını çaresine bakar dememiş boşuna atatürk diyorum ve paylaşım için nezakaten teşekkür ediyorum sağol:D:D tanrım tanrımm:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AYATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2008 Ne kadar paran var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 paylaşım için teşekkürler carmelita:) "Güneşin yağmurdan sonra bir dizi çamura parladığı ya da bir nehrin, kanalın ya da denizin boyunda altın sarısından bir patikayı meydana getirdiği bir yer bulun." bu bölüm çok şiirsel olmuş keşke kadıköy sahilinde bu tanıma uygun bir yer bulabilseydim:wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 ya uygulama olarak bir şey diyemem büyü konusunda toyum lakin teorik olarak baktığımızda altın ve para elde etmek bu kadar kolaymı dünyadaki zengin insanların geçmişlerine baktığımızda hiç birine gökten para gelmemiştir ama bu büyüye vakıf olan biri dünyayı avcunun içinde oynatabilir ama böle bir şey yok bunun yerine dünyayı yöneten,oynatanlar/ petrol şirketleri ilk onun 7 si petrol şirketidir/.Bu konuda biraz açıklamada bulursanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 parasızlıktan hergün isyan etmekteyim. bunu denemeyi düşünüyorum bakalım ne faydasını göreceğiz. bir başka sorum olacak. büyüyü yapıp inanmazsam yinede tutarmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kartall Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 ya uygulama olarak bir şey diyemem büyü konusunda toyum lakin teorik olarak baktığımızda altın ve para elde etmek bu kadar kolaymı dünyadaki zengin insanların geçmişlerine baktığımızda hiç birine gökten para gelmemiştir ama bu büyüye vakıf olan biri dünyayı avcunun içinde oynatabilir ama böle bir şey yok bunun yerine dünyayı yöneten,oynatanlar/ petrol şirketleri ilk onun 7 si petrol şirketidir/.Bu konuda biraz açıklamada bulursanız sevinirim. arkadaşın yazdıklarına katılmamak mümkün değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uaenes Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2010 mümkün olduğu kadar uzağa fırlattım karşı kıyıya düştü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apollon93 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 Merhaba, Bir sorum var: Diyelim bu büyü tuttu. Nasil tezahür eder? Hani gökten kafama para cantasi düsmeyecegine göre... Yani mesela Amcam ölüp sigortadan bana 200.000 $ gelmesi mi, yoksa yeni bir is imkani mi?... hani tazahürün "zararli" yan etkinin olmasi ihtimali ne kadar büyük ya da kücük? Saygilar... o.a. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 Merhaba, Bir sorum var: Diyelim bu büyü tuttu. Nasil tezahür eder? Hani gökten kafama para cantasi düsmeyecegine göre... Yani mesela Amcam ölüp sigortadan bana 200.000 $ gelmesi mi, yoksa yeni bir is imkani mi?... hani tazahürün "zararli" yan etkinin olmasi ihtimali ne kadar büyük ya da kücük? Saygilar... o.a. Sokakta para bulursunuz , aa ben büyü yapmıştım tuu da diyebilirsiniz , veyahut bahseiğiniz örneklerden biri yada benzeri ile karşılaşırsınız.. Zararlı yan etkilerini düşünerek adım atmanız /yada atmamanız , yada tedbir almanız ise size kalmış.. Hoş bu tür internet büyülerinin doğruluğunu yada en azından varlığını tartışırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2010 bu daha çok tezahüre yakın bir uygulama... topraktan yardım alınarak bir çağırma büyüsü ve genellikle 40 günlük bir döngü süresi vardır bu tarz kolay büyülerin. deneyin, faydalarını göreceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.