Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2008 Can havliyle koşuyorum sana Takılıp düşmek yıldırmıyor beni, Mesafeler kısalıyor, Ben sana koşuyorum Beni kucaklar mısın? Bacaklarım,,, Çok yorgunum... Direncimi kaybediyorum İnancıma sahip çıkar mısın? Beyaz bulutlar gorüyorum, Benim için ağlar mı ki? Susuzluğuma deva olur musun? Canım yanıyor ama ben sana koşuyorum... Sahteliğinden kurtulmalıyım... Benim için bunu yapabilir misin? Beni kurtarabilir misin? Yaşam bir oyun...Benimle oynar mısın? Sıkıldıysan oynamayabiliriz ama bu sadece bi ara olmalıdır değil mi? Ben küçük bir cocuktum hatırlar mısın? Masum bir gülümsemem vardı,cıkarsız düşüncelerim... Ve ben büyüdüm ve ben sana koşuyorum gülümsememi geri almak için.. Ben sana koşuyorum çünkü ben hala o masum çocuğum... GECEYURUYEN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 mükemmel.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 gerçekten muhteşem ellerine yüreğine sağlık:)bravo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2009 cunku ben hala o masum cocugum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.