uACansu Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2006 iki gün önce kuzenlerdeydim gece yattık.kuzenle ben aynı odada yatıyoduk o bi yatakta ben bi yatakta gece yanıma gelip korktuğunu benim yanıma yatmak istediğini söledi sonra tekrar uyuduk sonra ben kalktım onun yattığı yatağa yattım tam dalmak üzereydim ki bişey bi hışırtıyla yanıma geldi yine kuzendir dedim ama o karşı yatakta yatıyodu sonra uyumak için arkamı döndüm aradan baya zaman geçti kıpırdayamıyordum buraya kadar normal karabasan ama sonrası sol elimi resmen bi kişi ısırdı ben hala kıpırdıyamıyordum o kadar çok canım yandıki sonra bi hışımla kalktım ışığı açtım ve elimin ısırılan yeri kıpkırmızıydı ben bi anlam veremedim sizce ne olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 benimde başıma böyle bişey geldi karabasan konusunda soru ve cevaplar var... buna musallat varlık deniyormuş... geçmiş olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 baktım o konuya saol yardımcı olduğun için:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 yha nedir bu karabasandan cektiklerimiz.banada gelmişti.ama elimi deil omzumu feci sekilde sıkmıstı.eger aynı seyler kendi evindede olursa.yattıgın odanın kapısının üstüne bi adet makasla bi bütün halinde sarımsak koy.muhtemelen daha rahatsız etmeyecektir.gecmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 valla ben alıstım artık... bi keresinde üç kere gelmişti....ilk geldiinde saat 1:00 ikinci geldiinde saat 2:30 üçüncüsü ise sabah 5 civarlarıydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simulatorone Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 benimde elimin üstünü morarttılar sabah görmüştüm ama gece hiç acı çekmedim. sadece sabah uyanınca gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 ya hepinize geçmiş olsun öncelikle...bana daha henüz ugramadı...ama bu makas&sarımsak kesin çözümmüdür? yada kesın çözüm varmıdır? eger bı gun ugrayacaksa tedbırımızı alalım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 ya beyninizi rahat tutun ve ALLAHA sığının bugün dünyada o kadar çok kötü şey yaşanıyor ki karabasan bile az bunların yanında.Dünyada insanın insana yaptığını inanın hiç bir varlık yapmıyordur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 ya kuzen sana şaka yapmasın sakın ... hayır bu şeyleri ben yaşadım ve bunları yaşarkende gözüm kuzendeydi o orda yatıyodu:ermm: hepiniz çok saolun arkadaşlar bi daha gelirse makasla sarımsak işini yaparım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 ben tabiykide zaten dua nın önemli olduğunun bilincindeyim arkadaşlar hemen hemen her akşamda okurum yanlış anladınız sanırım beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 nasıl okuyorsun peki o duaları.ön hazırlık yapıyormusun yoksa direk kafanı yastığa koyup sadece ezberinimi yerine getiriyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 aklıma geldikçe okuyorum mesale o akşam okumamıştım sık sıkta okurum aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 aklıma geldikçe okuyorum mesale o akşam okumamıştım sık sıkta okurum aslında neyse sıkma canını,zaman zaman oluyor işte böyle şeyler.ama umarım kasdettiğim şeyi anlamışsındır.gözlerini kapa ve Tanrıya yönel.aklın ve kalbinde sadece o olduğu sürece sana zarar vereceklarini zannetmiyorum. parayı veren düdüğü çalar misalinde olduğu gibi. kuru kuru istemekle olmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 tamam haklısın öle tabi... yardımcı olduğun için çok çok çok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 haklısın eftalyada onlar soykırım yapmış deildirler hiç bir zaman.onların da tabi zararları vardır insanlara ona bişi dediim yok ta demek istediim bugün dünyada insanın insana verdiği zararı hiç bir varlık vermıyordur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 evet öyle tabiyki artık insanların şerrinden de korunmak gerekiyo:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DesertMoon Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 ya kuzen sana şaka yapmasın sakın ... Bence de olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 bence korkmana gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2007 yazık sana qeçmiş olsun kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 korkmayacaksın hoşlarına gidiyor onlar kimse.ama boş bulunduğun uyku hallerinde yaklaşmak en büyük zevkleri oyunu seviyorlar istemiyorsan oynama.ama bazen yardımcı oluyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 "müslümansan sarımsak asman" tekerleme gibi.. İyi de ilk kez duyuyorum bunu Vampir efsanelerinde kaçırma etkili bahsedilen sarımsak yanı sıra haç hristiyan inançlarına girmiyormu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2008 arkadaşlar karabasan fln piskolojik deilmiydi yaa hani bunalınca,sıkıntılı yatınca fln olurmus..yada yıllardır bni mi kekliyolar:(tırstım şimdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 bana da uğramadılar ama çok korkuyorum yaa uğrayacaklar diyee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thegame231 Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Basit bir böcek ısırığı diyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.