phobosORbia Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2008 BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu kim yaptı sana benim babam kim 2- anne yoldan çıkma tamammı ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu PELE: top içerde kaldı NİHAT DOĞAN: delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? ERBAKAN: Nerde Galmıştık. ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY: Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: Offf Offff Yanıyorum.. AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER: bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN: beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO: bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY: Fevkaladenin Fevkinde Bir Dogum Oldu. NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 harika ya:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum LATİF DOĞAN: beni doğurtan ebe olsan küstüm BÜLENT ERSOY: Fevkaladenin Fevkinde Bir Dogum Oldu. NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. :rofl:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2008 NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik komikmiş yafff ... teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 süper yaffffff eline sağlık canım :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Teşekkür ederimm.. Beğenmenize sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.