coldhellangel Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 , Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yürüyüsten sonra üsümüs ve islanmis durumdayken bir kulübe bulurlar. Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadir... Geceyi geçirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir... ''Ben yerde uyku tulumunda uyurum' der. Sekreter yataga yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuari çeker. Bir süre sonra, tam da uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben çok üsüyorum.' Adam fermuari açar, uyku tulumundan çikar, bir battaniye alip kadinin üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, yine tam uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben hala çok üsüyorum.' Adam yine fermuari indirir, tulumdan çikar, bir battaniye daha alip kadinin üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuari çeker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; ''Ben yine çoooook üsüyorum'. Adam yattigi yerden; ''Bir fikrim var.' der, ''Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse göremez , istersen evliymisiz gibi davranabiliriz.' Genç kadin kikirdar; ''Tamaaam, bana göre hava hos.' Adam yattigi yerden avazi çiktigi kadar bagirir; ''''ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!'' 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 :rofl: eimis la tuttum bu adamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 :rofl:güzelmiş:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 :D kadına bak adama bak.kadının eli işte gözü oynaşta adam namuslu tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 ahhahaha süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 cok güzelmis ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 :rofl: Bu çok güseldi yhaa... Paylaşım için teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 süper yaa ay koptum:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JesheM Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 benim erkek arkadaşım olsa aynısını yapardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 zuhahahahah süper yaaa:D adam bunu yaptığına göre sekreterin eli yüzü düzgün değildi herlde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Bu konu sitede mevcuttu. http://www.gnoxis.com/forum/gnoxis-cafe/15471-battaniye-yi-kendin-all.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.