Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Hantallaştı artık duygularım Bu saçmalıklar Darmadağın bir ruh halinin son psişikleri Ramak kalmışken ayağa kalkmaya Ne kadar trajedik Bir bebeye mama kaşıgını uzatıp çekmen gibi... Bir o kadar yakın bir o kadar uzak Neden buğulandı gözlerin... Çöküşümü izlemek;Hoşuna gitmedi mi? Baksana neden çekiniyorsun? Bu zevki sonuna kadar tatmanı istiyorum... Neden bakmıyorsun ha? Gözgöze gelmeye cesaretin yok mu ? Baksana düşüyorum... Tutunmaya calışmamı bekleme Benim kollarım yok ,,, Gözyaşı dökmemi bekleme,,, Onlar senin özleminde iken çoktan tükenmişti... Tek suçum biraz daha beklemekti... Hoşçakal katilim,hoşçakal... GECEYURUYEN 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Tebrik ederim.Çok güzel bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Ben teşekkür ederim okumak icin vaktini ayırdıgın için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 gerçekten güzelmiş.teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Çok güzel emegine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 waaaay çok güzel olmuş ya yüreğine sağlıık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Döktürmüşsün vallahi. Zevkle okudum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Çok güzel olmuş gerçekten, yüreğine sağlık arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Bir anlık duygusal karmaşalar zilzilesi işte begenmeniz beni şevklendiriyor ben teşekkür ederim tekrardan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Sen şevklen söz ben beğenirim Dikkat ediyorum zaten çok güzel cevherler var sende Geceyürüyen..Paylaşımlarının devamını bekleriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Aha karmaşalar treni her istasyondan geçişinde vagonlarımdan size kelimeler dokücem bir daha ki peronda gorüşmek üzere:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Çok güzel diyemiyorum ne yazıkki... Çünkü o bile yanında az kalıyor mükemmel ellerine, yüreğine sağlık... Uzun zamandır bu kadar beğenerek birşeyler okumamıştım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 gece? adamım yazı yazmısta benim gozumden kacmıs olurmu ama;) yuregine saglık la Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 melancholia samimi düşüncelerin için teşekkürler Boogee boogee nasıılsın abi sanada teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 yüreğine sağlık arkadaşım ne denebilir ki süper:)bravo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.