Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Hantallaştı artık duygularım Bu saçmalıklar Darmadağın bir ruh halinin son psişikleri Ramak kalmışken ayağa kalkmaya Ne kadar trajedik Bir bebeye mama kaşıgını uzatıp çekmen gibi... Bir o kadar yakın bir o kadar uzak Neden buğulandı gözlerin... Çöküşümü izlemek;Hoşuna gitmedi mi? Baksana neden çekiniyorsun? Bu zevki sonuna kadar tatmanı istiyorum... Neden bakmıyorsun ha? Gözgöze gelmeye cesaretin yok mu ? Baksana düşüyorum... Tutunmaya calışmamı bekleme Benim kollarım yok ,,, Gözyaşı dökmemi bekleme,,, Onlar senin özleminde iken çoktan tükenmişti... Tek suçum biraz daha beklemekti... Hoşçakal katilim,hoşçakal... GECEYURUYEN 2 Alıntı
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Tebrik ederim.Çok güzel bence. Alıntı
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Ben teşekkür ederim okumak icin vaktini ayırdıgın için:) Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 gerçekten güzelmiş.teşekkürler:) Alıntı
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Çok güzel emegine saglık Alıntı
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 waaaay çok güzel olmuş ya yüreğine sağlıık:) Alıntı
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Döktürmüşsün vallahi. Zevkle okudum:) Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Çok güzel olmuş gerçekten, yüreğine sağlık arkadaşım Alıntı
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Bir anlık duygusal karmaşalar zilzilesi işte begenmeniz beni şevklendiriyor ben teşekkür ederim tekrardan:) Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Sen şevklen söz ben beğenirim Dikkat ediyorum zaten çok güzel cevherler var sende Geceyürüyen..Paylaşımlarının devamını bekleriz... Alıntı
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Aha karmaşalar treni her istasyondan geçişinde vagonlarımdan size kelimeler dokücem bir daha ki peronda gorüşmek üzere:) Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Çok güzel diyemiyorum ne yazıkki... Çünkü o bile yanında az kalıyor mükemmel ellerine, yüreğine sağlık... Uzun zamandır bu kadar beğenerek birşeyler okumamıştım... Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 gece? adamım yazı yazmısta benim gozumden kacmıs olurmu ama;) yuregine saglık la Alıntı
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 melancholia samimi düşüncelerin için teşekkürler Boogee boogee nasıılsın abi sanada teşekkürler... Alıntı
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 yüreğine sağlık arkadaşım ne denebilir ki süper:)bravo... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.