Jump to content

Gotik giyim ve aksesuar için çok iyi bir mağaza: X-tra-x

Kelendria

Önerilen Mesajlar

Almanya'da yıllardır faaliyet gösteren X-tra-x adlı mağaza yıllar içinde genişleyen ürün yelpazesiyle gotik ve alternatif giyim ve aksesuar alanında oldukça beğenilen popüler bir mağaza ve internette henüz onlar kadar çeşitli ürün yelpazesine sahip bir başka mağaza daha görmedim. Avrupa'da alanında en büyük mağazalardan biri ve çeşitli organizasyonlarla popülerliğini giderek arttırıyor.

Sitede ayrıca gotik ve diğer alternatif türlerde en son haberler duyurular çeşitli festival, konser ve partilerden fotoğraflar da yer alıyor.

Adres: http://www.x-tra-x.de

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Almanya'da yıllardır faaliyet gösteren X-tra-x adlı mağaza yıllar içinde genişleyen ürün yelpazesiyle gotik ve alternatif giyim ve aksesuar alanında oldukça beğenilen popüler bir mağaza ve internette henüz onlar kadar çeşitli ürün yelpazesine sahip bir başka mağaza daha görmedim. Avrupa'da alanında en büyük mağazalardan biri ve çeşitli organizasyonlarla popülerliğini giderek arttırıyor.

Sitede ayrıca gotik ve diğer alternatif türlerde en son haberler duyurular çeşitli festival, konser ve partilerden fotoğraflar da yer alıyor.

Adres: http://www.x-tra-x.de

altıma yaptım be kardeş.Afedersiniz ama az önce bi video izliyodum şu linke tıklıyınca aniden sesin gelmesi ile birlikle fena tırsdım yaw

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...