eisenheim Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2008 Çay bardağında rakı içtim bu akşam ilk kez. Seni düşündüm ve içtim. Çıkmadın ya aklımdan yine neyse. Demir atmış bir gemi misali aklımdasın ve niyetin yok hareket etmeye. Sessizce çığlıklar attım bu akşam çoğu kez. Duyan olmadı biliyorum. Ben de duyurmaya çalışmadım zaten kimseye Sen anlayamadın ya seni sevdiğimi, İstanbul’un geri kalanı varsın bilmesin beni. Niyetlenip de söylenmemiş birkaç cümle tıkandı bu akşam boğazıma. Ağzıma her aldığımda geri giden cümleler… Öyle ya sesli söylediğim çoğu şeyi anlamamıştın zaten. Dudaklarımdan atlayarak intihar eden kelimelerimin çoğu sana varamadan düşmüştü yere. Sahi intihar demişken, onu da düşündüğüm oldu geçenlerde “Kalk!” dedim “at kendini yüksek bir yerden denize” Ben, en çok seni sevdim sonra denizi. Sana anlatamadıklarımı o hep sessiz sedasız dinledi. Kızdı bana Dalgalandı köpürdü ara sıra Ama ne yalan söyleyeyim senden daha çok sevdi martılar beni. Denizle dertleşirken simit attım onlara. Ben attım onlar beni sevdi. Sahi sen neden sevmedin beni? Bu akşam kendi kendime yalanlar söyledim belki son kez( hadi oradan dedim sonra neyse) Sen deniz kadar dinlemedin, Martılar kadar sevmedin beni Ama bak ben bu akşam da unutamadım seni… Alıntı değildir:) 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 harika bi yazı duygu dolu bi akşam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Çok güzel bir yazı Yüreğine sağlık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Ben çok beğendim.Tebrik ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yorumsuz bırakmadığınız için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 kapanış cok iyi bir o kadar da karamsar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Eyvallah. Sağol yorum için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 harika olmuş eline yüreğine sağlık:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JesheM Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 tebrik ediyorum çok beğendim devamı gelsin össden sonra okur okur ağlarım:) şimdi ağlayamam kusura bakma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 İkinize de teşekkürler. Ayrıca JesheM sen ÖSS'den alnının akıyla çık hele ben yine yazarım ağlanacak şeyler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Tebrik ederim. Güzel yazmışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Eyvallah. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 içim ürperdi okurken. ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi karşılıksız bir aşk. tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Eyvallah hocam. Yorum için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.