Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2008 Canlı yayın yapılabilicek bir radyo acsak guzel olmaz mı dj leri seceriz belli yayın saatlerinde canlı yayın yaparuk gorüşleri bekliyorum saygılar:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 güzel ama dj bulduk diyelim adam para istemiycekmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 aha ben dj lik yapıyorum ne parası canım üyeler arasında tecrübesi olanlar da vardır onlarla saatleri paylaşırız falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Güsel bi fikir Geceyürüyen Tam destek benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 gnoxis in zaten güzel bir muzik arşivi var.ve gnoxis in anasayfasında sağ üst köşedeki jukebox sayesinde bu geniş arşivden yararlanabiliyor,siteyi gezerken keyifle müzik dinleyebiliyoruz. ama yinede mescalin in acıklamasını bekleyelim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Evet onu bekleyelim ama isteklerin calınabilecegi bir radyoda fena olmaz hani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Bence gayet güzel olur Ve eglenceli olur Bu konuda destek olabilirim şu anda yayın yapabilecegimiz aktif bir radyom var 100 kişilik sadece Shoutcaste programını gerektirmek yeterli Bu konuyu açmak iyi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 bendende tam destek arkadaşlar djlikte yaparım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 bence Gnoxis chat ile Gnoxis radyo birleştirilirse canlı istek de anında yapılır...ay Nora ve Boogee yapar mısınız nolur yaaaa lütfeeeeeeeeeeen:clapping: :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Süper olur tam destek benden de:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByConstantinE Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 İşletim sistemi linux olan bir vps kiralayın kurulumda benden Yoksa radyo sunucularına aylık 100-200 lira bayılırsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2008 radyo fikri uzun bi suredir gundemimizde...yakın bi gelecekte radyo yayını icinde duzenlemeler yapıcaktır mescalin.. ama yinede en yetkili agız olarak onun yorumunu bekliorum konuya:) ama simdilik radyo gecisi yapılana kadar gnoxis player ve genis bir arsive sahip olan juxebox la idare edelim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Radyo işi aslına bakarsanız 15 dakikalık iş. Vps servera falan da ihtiyacımız yok çünkü Gnoxis'in dedicated sunucusu piyasadaki bir çok radyo hosting firmasının sunucusundan daha güçlü Fakat radyo yayınları profesyonel sitelerde tercih edilmemektedir. Eğer talep olursa siteye değil fakat chat odasına radyo yayını yapılabilir, basit bir uygulama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 chat odasına istiyoruzzzzz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 süper olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 katılıyorum çok iyi olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palio Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 bu konuda yardımcı olabılırım baska bır sıtede radyo acan ve radyolarda dj lık yapan bır arkadasım var o program yapabılır cvp verırsenız sevınırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest emo-beterpan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 bendende tam destek beyler ben manyak djlk yaparım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 radyoyu kurdum testlerini az önce tamamladım yayına hazırız, gerisi ile boogee ilglenecektir. Dj seçimi yayın akışı vs 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Eline sağlık.. :dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 eline sağlık MESCALİN Teşekkürler ...cıpstak cıpstak dj Geceyuruyen gece 2 den sonra aksın slow-melankolik metal/rock parçalar tabi boogee boogee beni dj yaparsa yaparmısın la:D? yaparsan senin istekleri calarım hep haa ona göre:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.