Lighthouse Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2008 (düzenlendi) http://i32.tinypic.com/2ue35sp.jpg http://www.mediafire.com/?bvlgy5a86ye8yg5 hemen hemen 1 MB Ocak 20, 2012 boogee tarafından düzenlendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Teşekkürler Lighthouse, ne kadar iyi düşünmüşsün, hemen indirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Gerçekten önemli bir konu. Konuşurken bazı harfler atlanabiliyor. (Örn: "yapıyorsun" yenine "yapıyosun") Ama yazarken kesinlikle her harfin kullanılması taraftarıyım. Özellikle de zorunluluklar haricinde (bknz:Türkçe karakterleri bulunmayan klavyeler) kesinilikle Türkçe harfler kullanılmalı. Teşekkürler Lighthouse. Gerekli ve güzel bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 :(benim yazilarimin cogu noktalar yuzunden bazen farkli anlam olabiliyor.peki arkadaslar bu durumda ben ne yapabilirim.buyuk harf yasak sanirim degil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 :(benim yazilarimin cogu noktalar yuzunden bazen farkli anlam olabiliyor.peki arkadaslar bu durumda ben ne yapabilirim.buyuk harf yasak sanirim degil mi? Evet. Forum kuralları gereği; tamamı büyük harflerden oluşan yorumlar bağırmak anlamına geldiği için yasak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 eisenheim sagol anladim.aslinda sordugum soru baskaydi aciklayici olmamis anlatimim.soyle deyim,mesela o yazicagim kelimeyi sadece buyuk yazsam olmaz mi?ornek:cok SIKINTI cekiyorum gibi:D hem birine bagiracaksam ozel mesaji kullanirim ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 eisenheim sagol anladim.aslinda sordugum soru baskaydi aciklayici olmamis anlatimim.soyle deyim,mesela o yazicagim kelimeyi sadece buyuk yazsam olmaz mi?ornek:cok SIKINTI cekiyorum gibi:D hem birine bagiracaksam ozel mesaji kullanirim ben. evet bir kelimeyi büyük kullanabilirsin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 eisenheim sagol anladim.aslinda sordugum soru baskaydi aciklayici olmamis anlatimim.soyle deyim,mesela o yazicagim kelimeyi sadece buyuk yazsam olmaz mi?ornek:cok SIKINTI cekiyorum gibi:D hem birine bagiracaksam ozel mesaji kullanirim ben. lighthouse arkadaşım sorunun doğru yanıtını vermiş. ama sen yine de kimseye özel mesajla bile olsa bağırma derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Güzel Türkçe kullanımının en iyi yolu kitap okumaktır. Kitap okumayanlar Türkçe'nin güzel kullanımına ilişkin bir tane kitap bitirmekle bu işi başaramazlar. Tabi kitap okumuyorsunuz demiyorum size ama kitap okuyanlar için böyle kitaplar çok da gerekli değildir bence. Ama dediğim şey sadece yazı yazma ve düzgün kelimeler seçme için geçerli. İletişim ve diksiyon için ayrı bir eğitim almak gerekebilir. Teşekkürler,güzel paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 tesekkurler Ligthouse ve serenadaschizophrana.:)yok bagirmam tabiki gelen mesajlara gore yanit veririm sadece.yada sikayet bolumundeki ilgililere yonelirim sanirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2008 Harika bir paylaşım ne kadar teşekkür etsem azdır:)Kocaman bir karmayı hakettin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Evet gerçekten çok önemli birü ülkeyi yok etmek ilk dillerini yok etmekten geçiyor ki neredeyse herkes değişim rüzgarına tutulmuş bir şekilde kendi aralarında yeni bir dil oluşturdu.. pialvı : Pi-lovecı gibi dilimiz gayet güzel böyle eklere ihtiyacı yok bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Evet bazılarımız için gerekli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 :(benim yazilarimin cogu noktalar yuzunden bazen farkli anlam olabiliyor.peki arkadaslar bu durumda ben ne yapabilirim.buyuk harf yasak sanirim degil mi? aslında şimdi aklıma geldi. ingilizce kalvye kullananlar için doğru harfleri kullanabilmek adına bir font dosyası yapılabilir. hatta bu yeni oluşturduracağımız font tipini, forumda default font tipi olarak ayarlayabiliriz. daha doğrusu admin arkadaşlar halleder sanırsam. mesela "ı" harfi çıkmıyor değil mi? "ı" harfini çıkartmak için capslock + i karakteri diyebiliriz. bu sefer büyük i harfi çıkmayacaktır ama onuda şöyle halledebiliriz; shift + i deriz onada. olur biter yada forum içi bir scriptte yapılabilir ing klavye kullananlar için. eğer olur böyle birşey diyorsanız bence bu fikri admine gönderelim. ne dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Link yenilendi.. yeni link için teşekkürler Serpentine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuazK Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Hepsi büyük harfle yazılmış metinler itici geliyor.Biri yüzüme bağırıyor gibi, her kelimenin sonuna üç beş tane ünlem konmuş gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.