Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2008 Hissedebiliyorum Farklı kokusunu alabiliyorum Rüzgar onu bana getiriyor Özlemini duyduğum şey Şu an cok yakın Sheakespeare in Romeo'su kadar aşık Juliet i kadar bahtsız Ama aşık Sarmışçasına bedenimi; Zehirli bir sarmaşık... Kıpırdayamaz olur bedenim, Eros'un oku tam kalbimden vurmuştur, Ama ben ölmüşümdür... Aşkımıda alıp göçmüşümdür... Kimine gore mecaz kimine göre yaşanmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 çok güzel gündüz... yüreğine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 ben çok beğendim.. tebrikler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Guzel olmus gercekten. Tebrikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 eline yüreğine sağlık çok güzeldi:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 herzamanki gibi mükemmel olmuş emeğine sağlık canım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.