Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2008 Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2008 Hissedebiliyorum Farklı kokusunu alabiliyorum Rüzgar onu bana getiriyor Özlemini duyduğum şey Şu an cok yakın Sheakespeare in Romeo'su kadar aşık Juliet i kadar bahtsız Ama aşık Sarmışçasına bedenimi; Zehirli bir sarmaşık... Kıpırdayamaz olur bedenim, Eros'un oku tam kalbimden vurmuştur, Ama ben ölmüşümdür... Aşkımıda alıp göçmüşümdür... Kimine gore mecaz kimine göre yaşanmaz... Alıntı
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 çok güzel gündüz... yüreğine sağlık. Alıntı
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 ben çok beğendim.. tebrikler:) Alıntı
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Guzel olmus gercekten. Tebrikler. Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 eline yüreğine sağlık çok güzeldi:thumbsup: Alıntı
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 herzamanki gibi mükemmel olmuş emeğine sağlık canım:) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.