Jump to content

anlam veremiyorum ..

cheriour

Önerilen Mesajlar

tam olarak ne oldugunu anlayamadıgım bişey yaşadım .. bi gun öncesi din ögretmenmzle byle konulardan bahsediyoduk demişti ki '' eger korkulu bi ruya görrsenz veya uyurken korkarsanız seytan bn senden korkmuyorum yalnızca allahtan korkarım git burdan '' deyin demişti .. sonraki gece bn aglayarak uyandım kotu bi ruya görmustum ögretmenmizin dedklerini aynı seklde soledm 1-2 dk sonra bedenm yukseldi yani vucudum tamamemn yerden kesldi ne oldugunu bilmedigim bişeyler tarafından havaya kaldırıldım .. o sıradada aglıyodum .. ve yukardayken titredim pff anlatılmaz yasanır derler ya ole bişeydi cumle kurmakta zorlanıyorum!! işte titretildim yine ne oldugunu bilmedigim bişey tarafından sonra yataga düştüm .. ve gunlerce uyku sorunu yasadım sizce bu ne ? :S

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kendi bedenini gördün mü yani belki bir astral olabilir...

evet gördum :s hem mesela su seklde gördum .. tamamemn gördum yani :S ımm yukseldigimi hem biliyorum hem göruyorum ole işte butun vucudumu gördum :S ayaklarımı bilee gordum havadyken

Beyin inanılmaz şekilde parçaları birleştirip bilinçaltına ordanda rüyana sokabilir.hocanla konuştukların,sitedeki astral seyahat muhabbetleri seni etkilemiş olabilir.astral a meraklıysan bunlar sık başına gelir.

ama bn bu olayı yaklask 1-2 yıl önce yasadım ve o zamanlar astral seyahat diye bişeyden haberm bile yoktu .. :S

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilinçsiz astral seyahat deneyimi yaşamak için onun hakkında bilgi sahibi olman gerekmiyor zaten:) artık astral seyahatle ilgili bilgin olduğuna göre senin de kafanda bişeyler şekillenmiştir :)

evet ama bn soyle dusunmustum o zamanlar :S soyledklermnde dolayı bni korkuttular bnmle ugrastılar falan :S ... acaba bidaha yapabilirmiyim ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet ama bn soyle dusunmustum o zamanlar :S soyledklermnde dolayı bni korkuttular bnmle ugrastılar falan :S ... acaba bidaha yapabilirmiyim ?

eğer astral seyahatle ilgilenmek istiyorsan forumda bununla ilgili birçok yöntem ve konu bulunmakta...sabırla, yılmadan ve düzenli çalışırsan elbet yaparsın...astral seyahat insanüstü kişilere özgü birşey değil:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

eğer astral seyahatle ilgilenmek istiyorsan forumda bununla ilgili birçok yöntem ve konu bulunmakta...sabırla, yılmadan ve düzenli çalışırsan elbet yaparsın...astral seyahat insanüstü kişilere özgü birşey değil:)

teskkr ederm ilgileniyorum ve bişeyler yapama calıscm ama bende konsantre diye bişey yok yani butun dusunceleri bikenara bırakıp bişeyler yapamıyorum ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teskkr ederm ilgileniyorum ve bişeyler yapama calıscm ama bende konsantre diye bişey yok yani butun dusunceleri bikenara bırakıp bişeyler yapamıyorum ..

bende yapamam zannediyordum, düşünecek çok fazla konu ve kişi var, ama isteyince olmayacak şey yok ki.. gerçekten istiyorsan, emek vermelisin değil mi? :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cok ayricalikli insanlar varmis aramizda:huh:agzim acik okuyorum cogunu.ve imreniyorum acikcasi:rolleyes:ben denesemde olmaz zaten denemeyim bile.

ben niye yasamiyorum boyle seyler yaa.:cray::cray:

gerçekten istiyor ve inanıyorsan neden olmasın?

forumda, o kadar çok bilgi var ki.. yeni yeni şeyler öğreniyorum ve aslında bunların bir anlamı olduğu çıkıyor ortaya. inanmak önemli :) bir yerden başlamak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ama okudugum kadariyla herkes biseyler yasadiktan sonra baslamis bazi bilgilere ve ardindan uygulamaya.iste birinin basina ruyasinda gorduklerinden gercektede basina bisey gelmis,yada kararti gormus ve buna benzer seyler...

ben bunlarin hic birini yasamadim.cok isterdim yasamak ama olmuyor.tek yasadigim sey bi ani yani kucuktum ya 9 ya 10 du yasim en fazla.tr yeye izine gitmistik ve orada babam av delisi oldugu icin bi koye gittik.cok eski yapili bi koydu.orada onlar daglara cikti ava biz ailece orada kaldik.ve bu ailenin evi bir derenin yanindaydi.cok korkunc issiz bir yerdi.afedersiniz orada wc disaridaydi.ve ben gece annemi uyandirdim beni gotursun diye goturmedi.git kizim kendin git bisey olmaz dedi.bende ciktim.wc den ciktigimda gole dogru yurudum.oldu bitti su birikintilerini izlemeye bayilirim cunku.ve suyun icinde uturmus saclari uzun bi kadin gordum.yasli gibi sanki ama saci fazlaydi.o animi hic bi zaman unutmam ben.o kadar korktum ki.kadin deli gibi ellerini basina goturuyordu ve ciglik cigligaydi.ben vinnnn geri kactim eve aglayarak annemi uyandirdim.anlattim evdekilere kimse bana inanmadi.ama yemin ediyorum gercekti gordugum ya gecenin bi vakti kim girer suya oyle ciglik atar.ertesi gun oradaki bi amca vardi cok yasli,dediki kizim sen cin gormussun.

simdi bana sacma geliyor.cin olduguna inanmiyorum.hani cin carpardi neden carpmadi.bence cin degildi baska biseydi.simdiki aklim olsa ustune atlardim.:)

iste bi tek bunu yasadim.baskada bisey yok.ama cok gormek isterim mesela olen yakinlarimi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ama okudugum kadariyla herkes biseyler yasadiktan sonra baslamis bazi bilgilere ve ardindan uygulamaya.iste birinin basina ruyasinda gorduklerinden gercektede basina bisey gelmis,yada kararti gormus ve buna benzer seyler...

ben bunlarin hic birini yasamadim.cok isterdim yasamak ama olmuyor.tek yasadigim sey bi ani yani kucuktum ya 9 ya 10 du yasim en fazla.tr yeye izine gitmistik ve orada babam av delisi oldugu icin bi koye gittik.cok eski yapili bi koydu.orada onlar daglara cikti ava biz ailece orada kaldik.ve bu ailenin evi bir derenin yanindaydi.cok korkunc issiz bir yerdi.afedersiniz orada wc disaridaydi.ve ben gece annemi uyandirdim beni gotursun diye goturmedi.git kizim kendin git bisey olmaz dedi.bende ciktim.wc den ciktigimda gole dogru yurudum.oldu bitti su birikintilerini izlemeye bayilirim cunku.ve suyun icinde uturmus saclari uzun bi kadin gordum.yasli gibi sanki ama saci fazlaydi.o animi hic bi zaman unutmam ben.o kadar korktum ki.kadin deli gibi ellerini basina goturuyordu ve ciglik cigligaydi.ben vinnnn geri kactim eve aglayarak annemi uyandirdim.anlattim evdekilere kimse bana inanmadi.ama yemin ediyorum gercekti gordugum ya gecenin bi vakti kim girer suya oyle ciglik atar.ertesi gun oradaki bi amca vardi cok yasli,dediki kizim sen cin gormussun.

simdi bana sacma geliyor.cin olduguna inanmiyorum.hani cin carpardi neden carpmadi.bence cin degildi baska biseydi.simdiki aklim olsa ustune atlardim.:)

iste bi tek bunu yasadim.baskada bisey yok.ama cok gormek isterim mesela olen yakinlarimi.

Aslında bende öyle farklı bir şeylerle karşılaşmadım !! Gerçi cocukluğumda çok enteresan şeyler olmuş haberim olmadan fakat burada yapamamanın tek sebebi (bütün kişilerde) genlede yapamam düşüncesi bu düşünce ile başladığın zaman muhtemelen bir başarıya ulaşamazsın :thumbsup: Ben İlk denemem de çok hevesli ve o kadar istekliydim ki sabirsızlıkla bekliyordum o anın gelmesini istediğim gibi oldu ve çeşitli belirtilerle karşılaştım ve şok oldum bu deneyime başlamadan önce kendine terkinler veririsen daha iyi olur örneğin 2 - 3 gün önceden hazırla kendini günleri say 3 gün var 2 gün var 1 gün var akşam yapıcam vs bence daha etkili olucaktır istersende amacına ulaşıcaksındır:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...