Depressive Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2008 Yaşamak bir an'a bağlıysa O an'ın senin yanında olmasını isterdim Yaşamak bir ömür demekse Bütün ömrümü senin yanında geçirmek isterdim Eğer yaşamak aynı zamanda ölümün habercisi ise Sana hiç bir şey söylemeden giderdim Ama biliyorum Daha çok yaşamak fayda getirmiyor insana Ömrünün sonuna kadar mutlu mu olacaksın? Yada ömrünün sonuna kadar hiç ağalamayacak mısın? Boş laf bunlar Ben yaşamanın ölümün habercisi olduğunu biliyorum Her gün ölümü bekleyerek yaşanmaz ama Ölüm kapımdaymış gibi yaşıyorum Eğer ölüm yaşamın sonu ise Ben ölümü yaşıyorum. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 güzel demiş şair seninde emegine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 güzel demiş tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Şair güzel demiş demesine de paylaşan olmasaydı şairin dediğini ne duyabilir ne de görebilirdik. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 heyt be! güzel demiş gerçekten de paylaşımın için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Bu çok güzeldi Dep... Bu kadar güzel söyleyen şairin kim olduğunu merak ettim açıkçası... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Fazla merak etme bence fobos karıştırma orasını 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 güzel demiş tabi Güzel der tabii güzel der:D Bazen yazdığın şiirin,yazının yazarı kadar yazdıranı da önemlidir....Dimi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Tabi mylady bi şiiri yazdıranda önemlidir her şair için bu böyle pekte ilgim olmasada eminim öyledir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.