darkjeanne Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2008 Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2008 Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana ? İlk harflere baksana ++++++++++ Sepek sepet yumurta sakın beni unutma ++++++++++ kaya dibi gatmeri al koynuna yat beni benden gözel varısa garyoladan at beni [ bunu da 4. sınıfta bir "KIZ" yazmıştı ] ++++++++++ damdaki kediler miyav miyav dediler daha yazardım ama kalemimi yediler... ++++++++++ Ateşim 40 Nabzım yüksek Hastalığımsa seni sevmek [ bunu 5. sınıfta bir "KIZ" bana yazmıştı ] ++++++++++ hatıra hatıra dedin başımın etini yedin al sana bir hatıra doya doya sakla ++++++++++ dozer geliyor dozer çekilin yoldan ezer benim bir arkadaşım var hülya avşardan güzel Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 mini mini periler dün rüyama girdiler kraliçeniz kim dedim sevgili x'i gösterdiler:D:D kaya dibi gatmeri al koynuna yat beni benden gözel varısa garyoladan at beni [ bunu da 4. sınıfta bir "KIZ" yazmıştı ] bu da iyiymiş yani:rofl: Alıntı
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 :rofl: benim hatıra defterimde de yazıyor hepsi:D şimdi baktım.. farklı olarak şunlar var:D adım fındık soyadım fıstık pırasa sokak no ıspanak ........ hayatta üç yanlış yaptım doğmak, büyümek, ölmek hayatta bir doğru yaptım, o da seni sevmek ama üzgünüm, üç yanlış bir doğruyu götütür ........ sarı rengi severdi sarı gömlek giyerdi sarışınla evlendi sarılıktan geberdi :rofl: Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 mavi önlüğünde başarılar,beyaz gelinliğinde mutluluklar dilerim:D seni seveni sen de sev tabi başında kocaman tek s'yle:D:D ne günlerdi onlar..... Alıntı
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 mani değil ama aklıma geldi..genelde hatıra defterlerine şu cümleyle başlanırdı "kalbin kadar temiz olan bu sayfayı bana ayırdığın için teşekkür ederim.." Alıntı
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 mavi önlüğünde başarılar,beyaz gelinliğinde mutluluklar dilerim:D seni seveni sen de sev tabi başında kocaman tek s'yle:D:D ne günlerdi onlar..... bunu gayet iyi hatırlıyorum şahsen.. Alıntı
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 hatıra defterimden bir mani daha geliyor:D akıllara zarar:p birine kalbimi verdim saklasın diye salak buzluğa koymuş kokmasın diye :rofl: Alıntı
cinn Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı, bu ne biçim morcivert, gel bize bazııı bazııı.. -------------------- mani değil ama aklıma geldi..genelde hatıra defterlerine şu cümleyle başlanırdı "kalbin kadar temiz olan bu sayfayı bana ayırdığın için teşekkür ederim.." sırf bu klasik cümleden dolayı defterimi çok temiz tutardım:) Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 aya baktım ay beyaz kıza baktım safinaz keseye baktım para az bu kız bize yaramaz Alıntı
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 guzekkermıs koptm burda Alıntı
baranoztug Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 bir gülü sevdim bir seni babanda beni Alıntı
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2008 güzelmiş emeğine ve eline sağlık Alıntı
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 domuş geliyo dolmuş dolmşun rengi solmuş arkdsm ... bilmem nee cok güzl bişey olmus zuhaha valla bu kadarını hatrlıyom Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 sen tuz ben biber beni unutursan geber... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.