UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2008 Bir sınava çılşmadan once: Kendi seçtiğiniz yöntemle bir daire açın. Çalışma malzemelerinizi de dairenizin içinde tutun ve sözleri söyleyin : “Facts and Figures rules and lows Fill my mind and give me cause To answer questions, full fill tasks, And know the things I shall be asked When I’m challenge give me aid To receive a passing grade. All this knowledge stay with me. As is my will, so mote it be ! “ Öğretmenlere karşı görünmezlik : Bu eğer ödevinizi yapmadıysanız yada sözlüye çalışmadıysanız sizi öğretmeninize karşı görünmez yapar Öğretmeninize bakarak şu sözleri söyleyin: “ God and Goddess here my need, And understand that I should plead For magic shafts and astral light To hide me from the teacher sight I haven’t done my work you see So please don’t let them pick on me Guide them to a mind so bright They’ll surely find the answers right.” “ Tanrı ve Tanrıça (ya da neye inaniyorsanız) işte benim ihtiyacım Ve anlayın ki yalvardığım Sihirli ışınlar ve astral ışık Öğretmenin görüşünden beni saklamaları için Görüyorsunuz ki görevimi yapmadım Lütfen beni seçmesine izin verme Onu daha parlak bir akla yönlendir Emin olucaklar ki doğru cevabı bulucak.” Görünmezlik için: Sınavlarda kopya çekmek için kullanılabileceği tarafımdan tecrübe edilmiştir.Genel durumlarda da kullanılabilir: “Cast of a shadow I am thee , make the one(s) who looks, not to see me I am thin air not to be seen, I am a shadow invisible both silent and lean.” “Bir gölge yarat,bakanların beni göremediğini sağladığın Görünmeyen seyreltik havayım, hem sessiz hem de ince bir gölgeyim” Umarım işinize yarar.unutmayın ki istekli olmanız ve gücünüzün fakında olmanız herşeyden önemlidir.Çevirilerde eksiklik varsa özür dilerim. Kutsanmış kalın X) 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MetatroN_D Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 daha parlak bi akla mı yönlendirsin .. kabak yine benim başıma patlıcak yani neyse güzel paylaşım okulda işe yararsa öss de kullnıcam bunu..teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 ya görünmezlıkler bende cok ise yaradı 3 tane sınavı sıra arkadasımdan gecırdım kız fark etmemıs ama konusunca bozuluomus galıba ortaguım ole demıstı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Çok güzel işe yarar Eline ve Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 güzel paylaşım peki neden ingilizce sölemeliyiz* türkçe sölesekte işler sonuçta dili önemli değil, değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 ingilizcesı daa uyaklı da ondan sonucunda bır ahenk yakalamak kımılerı ıcın onemlı ama ıstıosanız Türkçe de deneyebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 saol peki bu büyüleri nerden buldun? off hep yabancı sitelerde oluyor esaslı büyüler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 evet bunları hep ingilizce sıtelerden buldum ve gercekten cok gelısmıs bı sıstemlerı var Türkçe aramada bulamadıım bırcok konudakı buyuyu kolaylıkla bulabılıorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 hangi site özelden paylaşabilirmisin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Harikaymış XD paylaştığın için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Way şu görünmezlik olanı kullanıcam. Mutlaka Tşkkrler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 benim öğrenciler görmesin bunu yafsss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2008 ders çalışsanız daha basit komik komik şiir ezberlemekten iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alistre Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2008 büyü bilen bulabilirmiyim bu sitede... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 ders çalışsanız daha basit komik komik şiir ezberlemekten iyidir inanmıyorsan inanmıyorum dersin böyle konuşupta insanların düşünceleriyle dalga geçmeye hakkın yok! saygılı ol biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 tessekkur ederım TaiNTeD_LoVe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muyunus Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 yha önümüzdeki hafta 3 sınavımız var.Matematikten ilk sınavda maalesef 11 aldım.2.sınavda çok iyi bir not almam gerekir sınıfı geçebilmem için...Yardım edin lütfen bu görünmezliği okusam gerçekten gorunmem mı kopya cekerken :S yanıı ayaga kalkıp falan cekebılırmıyım :S Yeniyim ben'de kusura bakmayın sizlerden öğrenicez inşallah birşeyler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 çevirideki anlamlar biraz devrik ama yinede çok başarılı bir paylaşım olmuş. (Y) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirbi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2010 yha önümüzdeki hafta 3 sınavımız var.Matematikten ilk sınavda maalesef 11 aldım.2.sınavda çok iyi bir not almam gerekir sınıfı geçebilmem için...Yardım edin lütfen bu görünmezliği okusam gerçekten gorunmem mı kopya cekerken :S yanıı ayaga kalkıp falan cekebılırmıyım :S Yeniyim ben'de kusura bakmayın sizlerden öğrenicez inşallah birşeyler... arkadaşım görünmezlik derken tam bi görünmezlik deil.. insanlar saan dikkat etmezler denmek istenmemiş.. az dikkat ederler denmek istenmiş.. yani kendini 10 kişilik bir sınıfta tasvir edersen diyelim ki kopyada yakalanma yüzden yüzde 10 olur.. büyünün senin üzerindeki etkiyi yüzde 5 düşürdüğünü düşün bu hem diğerlerinin yakalanma yüzdesini artırır ve aynı zamanda seninkini düşürür.. sonuç itibariylediğerleri 10.5 yüzdeyle yakalanırken sen 5.0 yüzdeyle yakalanırsın.. yakalanma oranının 0 olması da görünmez olman anlamına gelir çünkü seni kimse görmez.. ama bunu tavsiye etmem çünkü kağıdını veremessin .. biraz fazla matematiksel oldu ama anlamışsındır umarım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 görünmezlik icn sadece bu kelimeleri okumak yeterli mi? ayrıca bunu sınav günü yapmak mı gerek yoksa 1 gün öncdn flan işe yarıyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 sınav esnasında yapmanız gerek,sözleri söylemenin yanı sıra konsantrasyon da önemli,ayrıca ilk denemeniz de başarılı olmayı beklemeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2011 Arkadaşlar bunlara yaslanıpta çalışmaktan vazgeçmeyin.Siz yine görevinizi yapın -çalışın- bunları yine kullanabilirsiniz.Ama çalışmanız daha iyi olur , ne olursa olsun bir dayanağınız olur unutmayın.Benimde notlar çok kötü.Bakalım ne olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 sınav esnasında yapmanız gerek,sözleri söylemenin yanı sıra konsantrasyon da önemli,ayrıca ilk denemeniz de başarılı olmayı beklemeyin. tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Yarın Felsefe Sınavım var denicem Yabancı Dil ögrencisiyim inqilizce Telefuzum iyi Yanlış Telafuz edersek ters etki yaparmı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2011 palavra ne olcak keşke işe yarasa durumum berbata gidiyor 2.dönem batmak istemiyorum. tek işim kopyaaaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.